[]

Bitirme Projesi Sunumu İçin Takım Elbise

Çarşamba günü sabahı sunumum var ve hocalar kılık kıyafete bayağı dikkat ediyorlar. Keten pantolonum ve gömleğim var ama arkadaşlarım da takım elbisenin büyük bir artı olacağını söylediler ama bir tek sunum için takım elbise almak istemiyorum.

Elinde takım elbisesi olan ve bana bir günlüğüne ödünç verecek/kiralayacak babacanlar var mıdır?

Yer: İstanbul Avrupa

Not: 184 ve 76 kiloyum

 
bence takım elbise şart değil, keten pantolon ve gömlek yeterli zaten hava sıcak

nedir bu türkiyedeki şekilcilik anlayışı, insanların ağzından ne çıktığıdan, bilgilerinden, deneyimlerinden çok kıyafetlerine önem veriyoruz.
  • freebird5406_2  (09.06.14 16:07:41) 
keten pantolon, gömlek, ince kravat ve şık denebilecek bir keten ayakkabı ile çıkmıştım sunuma. ceket falan yoktu. bizim hocalar da çok önem gösteriyordu ama yaz sıcağında kimse karşısında sıcaktan boncuk boncuk terleyen adam görmek istemez. arkadaşın ceketi vardı, hocalar çıkar oğlum dediler hatta.

kısacası çok kasmayın.
  • bulmasi gercekten zor  (09.06.14 16:19:04) 
tamam işte pantolon + gömlek + isteğe göre fular veya kravat bağla tamamdır kankam


  • patr  (09.06.14 17:14:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.