[]

Kulaklık önerisi (veya Rockbox ayarı)

Odyofil arkadaşlar selam. Genel olarak blues, klasik rock, hard rock, biraz heavy metal biraz da swing jazz dinleyen müzikseverim. Sansa clip+ ile Rockbox kullanıyorum.

2 gündür kardeşimin Urbanears Platan'ı kullanıyorum. Baslar filan iyi, ses temiz ama sanki midler ve tizler perdelenmiş gibi. Hani sanki kulaklık üzerinde etiket kalmış da çeksem düzelecekmiş gibi geliyor. Ekolayzırdan falan halledeyim ama istediğim gibi olmadı. Sıkıntı bende mi yoksa başka bir kulaklık mı önerirsiniz?

Bütçe 150 TL civarı, görüntüsü mümkünse urbanears gibi sade olsun ve dışarıya ses vermesin. Kulak içi kullanamıyorum, kafa üstü kulaklık olmalı.

Bunu düzeltebileceğim ekolayzır vs ayarları bilenler varsa beni masraftan da kurtarırlar.

 
150 tl'ye elindekinden iyi ses verecek bir alet bulamazsın. dinlediğin müzikler için kesinlikle bass enhanced olmayan modelleri tercih etmelisin bir de. audio technica'ya bakmanı öneririm. hem bütçene uygun modelleri var, hem de hepsi bass'lı değil:)


  • no avalon  (09.06.14 15:54:48) 
sennheiser mx 880


  • partizan  (09.06.14 16:07:34) 
2. el hifiman re0 bakabilirsin, 100lira gibi bir fiyata bulabilirsin. tiz şampiyonudur. sana uygun olacağını düşünüyüroum sansanın karanlık yapısıyla da iyi gidebilir.


  • anil  (09.06.14 19:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.