[]

Polonya'dan ne alayım?

Var mı Varşova'dan mutlaka al dediğiniz bir şey? Vodkaysa nereden, ne marka alınmalı?

Teşekkürler.


 
Alacak bir sey oneremem ama, zapiecek var, oraya ugramadan yerel yemekleri tatmadan, ayrilmayin cok da pahali bir yer degil.


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (09.06.14 13:16:54 ~ 13:17:06) 
2-3 euroya satılan anahtalıklar var. bana onlardan alır mısın? koleksiyonumu kaybettim, gittiğim her yere de geri dönemeyeceğime göre, herkesten istiyorum bir şeyler. :(

www.rastashop.com

bunlar gibi, warszawa ya da warsaw yazanı.
  • letheavendangered  (09.06.14 13:27:47) 
(bkz: zubrowka)tavsiye ederim içimi güzel bir yerel votka.


  • Dr_Stat  (09.06.14 13:32:28) 
"zubrowka bison grass" özellikle güzel oluyor. hafif sarımsı renkte, şişenin içinde de bir adet ot var. görünce anlarsın zaten.
blog.eastvips.com
marketler duty free'den ucuz bu arada, havaalanında almaya kalkma. herhangi bir marketten alabilirsin.

bir de para çok önemli değilse Belvedere tabii ki. ama zubrowka yaklaşık 40 zloty iken belvedere 120 zloty civarında idi :)

onun dışında magnet falan alacaksan genelde şu stalin'in sanat müzesinin resmi olanlar çok tutuyor, ya da ben seviyorum onları.

başka da bişey gelmedi aklıma.
  • loveinaflipbook  (09.06.14 14:22:44) 
ne almaman gerektiğini söyleyebilirim sadece. istridyeli mi yengeçli mi ne bir şeker getirmişti bir polonyalı misafirimiz. dünyanın en iğrenç şeyi.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (09.06.14 15:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.