[]

otostop

otostopla ilgili kötü bir anınız var mı? Ya da başına kötü bişey gelen?




 
  • [silinmiş]  (09.06.14 13:08:43) 
lisede arkadaşlar otostopla gidip geliyordu civarda ünlenmişlerdi hatta her gün bir otostop macerası başlarında. hepsi erkekti ama. başlarına onca zaman bişi gelmedi. sadece bi keresinde bizden dört yaş büyük olan bi hocanın abisi almış bunları ağızlarını aramış formadan tanıyınca, bizimkiler de ne bilsin adamın kim olduğunu :D
edit: korkulcak bişi olmayabilir her zaman diye yazdım

  • eskidim  (09.06.14 13:10:19 ~ 13:10:46) 
Sikip kesip gömdüler beni bi kere..


  • vfgerty  (09.06.14 13:18:16) 
Bi keresinde otostopla(?) motor durdurmuş, sonra adamı motorundan indirip ben binmiş ve o motorla kaza yapmıştım. Soruna cevap oldu mu bilmiyorum da bu da böyle bir anımdır.

Kötü hiçbi şey gelmedi ya. Bi keresinde de o da tam otostop sayılmasa da arabasına bindiğimiz çocuklar "ama önce bizim solaryuma gitmemiz lazım" demişlerdi de önce onlarla solaryuma gitmiş, yola öyle devam etmiştik :D

Hey gidi :D
  • pandispanya  (09.06.14 13:19:36) 
ortaokula gidiyorum kuzenim de liseye yeni geçti. 30 km'Lik bi mesafe sonrası bizim köy var. Ailemizden habersiz gidip gelcez. Köyde bizden kimse kalmıyo ama ev filan var, seviyoruz köyü.. otostopla gidelim diyoruz ankara eskişehir arası vızır vızır arabalar geçiyo zaten. Bi kamyoncu durdu gelin gençler dedi bindik.
Öne oturduk, ön yasak bizim şirketten biri görürse ceza yazar dedi. Arkaya geçtik önü seyrede seyrede gidiyoruz. O zaman benim bıyıklar yeni tüy şeklinde. Adam dikiz aynasından beni kesiyo ben rahatsız oldum. Bi yandan muhabbet ediyo.

- Gençler siz çalışıyonuz mu?
+ yok abi öğrenciyiz biz.
- öyle değil çalışıyonuz mu?
+ öğrenciyiz dedik ya abi
- ya geçenlerde bizim şöför arkadaşın arabasına binmiş iki kişi.. arkaya geçince biri diğerinin elini şeyine atmış tarzı iğrenç bi muhabbete girdi.

O an ecel terlerimi döktüm. Aha dedim bu adam bizi s.kecek. Amcaoğluna döndüm napcaz dedim. Çakı vardı yanında onu gösterdi sen merak etme dedi. Ama yine tedirginim ben.
O sıra ağlamaklı oldum ben. Amcaoğlu adama senin bu konuştuğun muhabbet cinayet sebebi çek lan sağa incez biz dedi.

Adam sonra geri vites yaptı.. özür dilerim ben sadece sordum öyle biri değilim falan filan. biz illa incez dedik indik. indikten sonra da ben bi daha otostop çekmem diye tövbe ettim.
  • onikionikibinonalti  (09.06.14 13:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.