[]

yeni bilgisayar kasası mı almalı yoksa mevcut özellikleri mi yükseltmeli?

2007 yılından bu yana kullandığım emektar bi pc'm var, aklımda kaldığı kadarıyla özellikler intel 3.00 ghz, 1 gb ram, efendime söyleyeyim 64 mb ekran kartı vs. bu özellikler rocksmith 2014 isimli güzide oyunu çalıştırmaya yetmiyor, şu ara çok masrafa girecek durumum yok sorunu en ucuz yollusundan halletmeye çalışıyorum, bu işlerden pek anlamayan biri olarak iki sorum olacak:

1- şu linteki ürün işimi görür mü? hem monitöre falan ekstra para bayılmam hem de gayet iyi sanki bunun fiyatı

urun.gittigidiyor.com

2- ya da ekran kartı, ram vs alıp bilgisayarın özelliklerini mi yükseltsem, ama onda da uyumsuzluk durumu falan olabiliyomuş sanırım.

evet, ne yapmalı, nasıl yapmalı? teşekkürler.



not: bunlar da rocksmith 2014 için minimum gereklilikler:

PC Minimum Requirements:
OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6750 or 2.8 GHz AMD Athlon 64 X2 5600+
Memory: 2 GB RAM
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Hard Drive Space: 12 GB
Sound: DirectX-compatible

 
o linkteki bilgisayarla sizinki arasında çok fark yok. işlemciler aynı. muhtemelen on board diye tabir edilen boktan bir ekran kartı var. ekran kartı ve ram i sanırım değiştirebilirsiniz ancak işlemciyi de değiştircem derseniz yeni bir anakart da almak gerekir.


  • sirt kasiyici  (09.06.14 10:41:44) 
beş para etmez bu bilgisayar. dh ikinci el bölümünde ucuz komple sistemler var oraya bir bak.


  • zombie0  (09.06.14 11:02:34) 
O linkteki bilgisayara sakın bulaşmayın.
Anakart, ekran kartı, işlemci ve ram almanız gerekiyor. Kasanızın bağlantı noktaları alacağınız anakarta uygun olur diye tahmin ediyorum. Güç kaynağınız 600W üzerindeyse onu değiştirmenize gerek yok. 400W falansa yada kötü bir markaysa onu da değiştirmelisiniz.

bunları ikinci el alacaksanız linkteki gibi eski nesil teknolojilere yatırım yapmayın. Son çıkan sistemlerin ikinci ellerine bakın. Toplama yapın.
  • maxhoper  (09.06.14 12:57:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.