[]

yaka mikrofonu

iç mekanlarda röportaj için kullanılacak yaka mikrofonu almayı düşünmekteyim. aşağıdaki linkteki tarzda bildiğiniz veya kullandığınız bir ürün var mı acaba?

www.mydukkan.com


 
Sennheiser EW 122 G3 kullandım. Çok başarılı. Fiyatı biraz pahalı olduğu için seçeneklere eklenmez sanırım ama aşağıdaki ürünü ise test etmenizi öneririm. İç mekanda işinizi fazlası ile görür diye düşünüyorum.

www.istanbulhifi.net
  • dumurzade  (09.06.14 09:52:43) 
Sennheiser EW 122 G3 performans olarak eminim çok iyidir. fakat etiket olarak 1350 TL çok fazla. diğer linkini verdiğiniz ürünü test ettiğiniz mi peki? birde bilginiz varsa dlsr üstü bir shutgun mikrofon düşüncem var. kısaca bir röportaj için ne gerekiyorsa alacağım yavaş yavaş. ışıklandırma konusunda da yardıma ihtiyacım var. bu konular hakkında bilginiz varsa sizinle konuşmak isterim.


  • zam sampiyonu domates  (09.06.14 13:45:37) 
ROOF R-720'yi kullanmadım ama kısa dahi olsa test etmiştim. Kapalı mekanda iş görür ama açık alanda emin olamadım. Zira sadece kapalı alanda test ettim. Fiyat / performans olarak kullanıcısını üzmeyeceğini düşündüğünm için test edin dedim. :)

Shotgun mikrofon dipsiz bir kuyu. Alternatifi çok fazla. Her markanın bir birine yakın modelleri var. Yalnız kullanan arkadaşlarıma danışırım, varsa tavsiyelerini yazarım. Ama hangi modeli alırsanız alın empedansı yüksek bir model almanızı öneririm.

Işıkları da danışırım.
  • dumurzade  (10.06.14 00:42:50 ~ 00:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.