[]

Lenovo G710 Kırık Klavye Tuşları

Kuzenimin dizüstü bilgisayarını bebeler haşat etmiş.

Baktım; tuşların içindeki çentikler muhtelif yerlderden kırılmış.
Daha birkaç aylık cihaz. Bimeks'ten alındı.
Servise göndersek garanti kapsamı dışında kalır mı?

Ya da çıkma "1" ve "F11" tuşu bulabilir miyiz?

: )

Şimdiden teşekkürler...

 
Lenovoların klavyeleri çok güzeldir, kayar gider. Ama böyle problemleri var işte.. Servis size bu 2 tuş için 200-250 liradan az masraf cıkarmaz. Kadıköyde bir bilgisayarcı bulup yaptırma yoluna gitmenizi tavsiye ediyorum.


  • anonymice  (08.06.14 22:44:12) 
Garantisi var ama?..

Servise götürünce bi de tümden çıkmasın garantiden cihaz??
  • midnight exe  (08.06.14 23:04:15) 
Garantisi var var olmasına ama normal işleyen bir servis olsan bu hasarı garanti altında onarır mıydın??

Cıkmaz garantiden toptan. yok ole bi kavram. hasarlı yer tamir edilir, garanti devam eder.
  • anonymice  (09.06.14 12:42:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.