[]

otizm ve eş cinsellik?

dün gece duyurudan mesajlaştığımız bir kişi, eş cinselliğin hastalık olduğunu yazdı. kendisinden uzun bir yazışma sonucunda, bunu nasıl kanıtlayacağını sorduğumda bana eş cinsel insanlar otistikler gibi anormaldir, bu yüzden eş cinsel hastalıktır gibisinden, aptalca bir açıklama yaptı.

bu açıklamadan sonra tartışmayı gereksiz bulup çıktım. üzerine küfretti, engelledi filan...

otizm ve eş cinsellik bağlantısı kurulabilir mi?

bu arkadaş insan mı?

 
biraz daha evrimleşmesi gerek. Tam oluşmamış daha.


  • oğlum çok zor lan  (08.06.14 22:37:08) 
kurulamaz.

değil.
  • sir gawain  (08.06.14 22:37:47) 
ne alakası varmış?
açıp bir kitap okusaymış keşke. bir de böyle küfür etmeler falan. belli ki cahilliği ortaya çıktıkça saldırganlaşan bir tip.

  • rock n roll  (08.06.14 22:43:37) 
Homo Erectus'ta takılmış kendisi :)


  • Nocturne  (08.06.14 22:45:51) 
kenan demirkol bebeklikte ağır metale maruz kalmanın eşcinsellikle alakası olabileceğini söylemişti bir programda.

otizm de de ağır metal zehirlenmesinin büyük rolü vardır. birçok doktora göre tek sebeptir. ağır metal ihtiva eden aşılar otizm patlaması yaptı gelişmiş ülkelerde.

hatırlarsanız haberlerde çıkmıştı. aliminyumla kirlenen nehirlerde kurbağalar eşcinsel oluyor diye.

bağlantı olabileceğine dair bir şeyler çalınmış kulağıma. üzerine çok düşmediğimden bu kadar bilgi.

şimdi g.t damarını siktiğimin bağnazları bana kızacak ama ben bildiğimi, öğrendiğimi söylüyorum. göt kadar sitede de kamuoyu yapacak değilim. mevcut bilgilerim bunlar.

zaten topicde eşcinsellik kelimesi geçmeyegörsün hemen bi tartışma...

edit: www.teknoloji-haber.net
  • ya ben lan neyse  (08.06.14 22:49:54 ~ 22:55:19) 
10 dakika harcadığına değmez.

prehistorik dönemde takılı kalmış bir insan. bence de tam oluşmamış.
  • slackerbitch  (08.06.14 22:53:26) 
Eşcinsellik hastalıktır
Sizde takım tutma gibi birşey olduğundan tenezzül edip açıklama yapmıyorum

  • Fakin idiyıts  (09.06.14 03:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.