[]

sevgili,arkadaşlık ilişkileri vs.

Arkadaşlar Merhaba,

Biraz çetrefilli yaşanan ilişki bir sonucunda ayrıldınız diyelim ama kalbinizi çok kırarak terk edip gitti karşı taraf. İlişki süresince de çok yakın arkadaşınızla aynı ortama soktunuz bu insanı ama çok samimi değillerdi.Ayrılık süresince ve daha sonrasında karşı taraf sizi her türlü ortamdan engellemesi yüzünden konuşamadınız ama bir süre sonra yakın arkadaşınızla iletişimde olduğunu öğrendiniz. Karşı tarafa hala öfkeli olduğunuz için onların konuşması, geyik yapması sizi rahatsız etmez mi? Yani bu sizin açınızdan rahatsız edici bir pozisyon olmaz mı? Rahatsızlığınızı dile getirince konuşulan konunun sadece siz olduğunu söyleyince de artık sizin konu edilmeyeceğini ama yine de görüşüleceği cevabını aldınız. O arkadaştan biraz soğur musunuz? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


 
Arkadaşın eskisine yazıyor


  • efrasiyab87  (08.06.14 19:01:19) 
Birde senin için kalbi kırık olmuş olabilir ama belki arkadaşın ve karşı taraf için asıl sorunlu olan taraf sendin ve arkadaşında seni haksız gördüğü için iletişimi devam ettiriyor olabilir.


  • efrasiyab87  (08.06.14 19:06:29) 
rahatsız olabilirim ama arkadaşım ile eski sevgilim arasındaki arkadaşlık onların bileceği şeydir. bir söz söyleme hakkım olmaz. yani eski sevgilinin o arkdaşla benim aracılığımla tanışmış olması onların arkadaşlıkları üzerine söz söyleme hakkı doğurmuyor maalesef.

eğer arkadaşımın eski sevgiliye benimle ilgili laf taşıyacağını düşünüyorsam araya biraz sınır koyabilirim; çünkü ayrılık sözkonusu. engellemeler de olmuş, demek ki ondan haber almak ya da ona kendimden haber vermek istemiyorum. arkadaşın arkadaşlığı da zaten sizinle ayrıldığı için o kişiyle görüşmeyi kesmesiyle değil, sizden ona haber taşımamasıyla ortaya çıkar.

eğer ikazıma rağmen böyle davranmaya devam ediyorsa arkadaştan da soğurum.
  • in pyjamas  (08.06.14 19:06:55) 
@efrasiyab78 bana beni haklı buldugunu söylüyor ama karşı tarafa ne söylüyor onun hakkında bir fikrim yok.

@in pyjamas benim bilmediğim süre zarfı içinde sanırım laf taşınmış sırf bu bile benim soğumama yetiyordu ama uyarmama ragmen yine bazı şeylerden şüphelendim. Soğumak konusunda kendimi sorguladım çünkü bir dost kaybetmek istemiyordum sırf bu yüzden.
  • noexpectationsnodisappointments  (08.06.14 19:09:26 ~ 19:12:05) 
dost dediğin böyle günde belli olur bence. sizin istek ve arzularınıza saygı duyması hatta sizi o kişiden uzak tutması gerekiyor. bunun yolu da dediğim gibi sizden ona haber taşımamak. eğer konuştuğunuz halde hala buna devam ettiğinden şüpheleniyorsanız bu şüpheniz büyük ihtimalle haklıdır (dost dediğimizi az çok tanırız ne de olsa).

kaybetmek ismemekte haklısınız. dost kolay bulunmuyor; ama sanırım o bu sıfatın hakkını verebilecek kişi olmayabilir. o yüzden kendinizi korumak için araya sınır koymak zorundasınız. tamamen ilişkiyi koparmak değil ama daha net sınırlar çizmek daha az paylaşımda bulunmak çözüm olabilir.
  • in pyjamas  (08.06.14 19:30:38) 
Asiri kiskanc oldugum icin ben sogurum. Bi de benim vesilemle tanismis. Yani ne alaka, benim dostumken benim eski sevgilimle ne isin olacak senin? Hele bi de cok yakinsalar.

Hic hoslanmam boyle seylerden. o arkadasimdan da acayip sogurum. Mesafe de koyabilirim. Bi de gelip "konusulan konu sensin" diyo, e yuh. Parcalarim valla onu. :)

Bitmis gitmis bi iliski olsa bile 3. kisilerin iliskiye mudahil olmasindan nefret ediyorum. Benim dostumken, beni mi cekistirecek eski sevgilimle? Onun ne haddine, ona ne benim mevzumdan. Yemin ediyorum, mahalle kadinlarindan beter olur cirkeflesirim. :P

Ya da ikisini de her yerden siler, yok sayarim.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (08.06.14 19:53:47) 
O arkadasi baltayla oldurme istegiyle dolup tasar, fakat kendisiyle muhabbeti keserim sadece

Sevgili zaten eski sevgililige transfer oldugu icin muhabbeti kesmisimdir.

Isteyen istedigini yapsin boylelikle.
  • cecilia  (08.06.14 20:08:53 ~ 20:11:14) 
Hepinize teşekkür ederim; aşağı yukarı aynı şeyleri düşünülüyor sanırım bu beni rahatlattı :)


  • noexpectationsnodisappointments  (09.06.14 00:37:35) 
aynısı başıma geldi. eski sevgilini tavlayıp sonra da aaa ben dostuma yapamam diyecek. gizli kurlar vs. yakın arkadaşların hazımsızlıkları çok başka oluyor.


  • al-se  (09.06.14 17:51:51) 
çok yakın arkadaşsa olmaz o iş. az arkadaş insanıyla istediği kadar görüşebilir. benim erkek yakın arkadaşlarım bile eski sevgilimle görüşmüyorlar.


  • exist is pretty  (09.06.14 17:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.