[]

Trafik magandaları

eksisozluk.com
Yukarıdaki durum en büyük korkularımdan biri. Bu tür olaylarda polislere güvenen biri değilim zaten ve oradan uzaklaşabilirsem uzaklaşırım tabii. Ama oldu da yukarıdaki gibi kaçacak yerim yok. Gönül ister ki karşıdaki hayvanın ağzını yüzünü dağıtıp göndereyim ama onu da yapabilecek beceriye sahip değilim ne yazık ki. Peki ne yapılabilir böyle bir durumda?



 
biber gazı hayat kurtarır
tabii her ihtimale karşı bir de haydar

  • zombie0  (08.06.14 18:51:45) 
ben aynı durumda olsam o herifi bıçağı sopası da olsa sadece yumrukla etkisiz hale getirip karısının ve çocuklarının önünde ağzına işeyebilirim. gerçek manada benim aleti çıkartıp yüzüne işemekten bahsediyorum.

ama yapmam. karısı çocukları var diye değil.

adam arabamın dikiz aynası bölümüne saldırıyor. onu dövemeyecek olmak size acizlik hissettirebilir. ama dövebilecek olsanız da adam dikiz aynasına saldırdığı için dövmemeniz lazım. araba lan sonuçta. adam dövmeye değer mi? ne kadar tecrübeli olursanız olun her sokak kavgasında pisi pisine ölme ihtimaliniz var. ama mesela adam camdan size tokat atarsa, araçtan indirmeye çalışırsa, o zaman hafif bi dayağı hak eder. ama küfürmüş, arabanıza zarar vermişmiş. bunlar için mahkemelik olmaya değmez.

ha siz diyorsunuz adam bizi döverse napalım. kick-box'a falan gidin amk.
  • vfgerty  (08.06.14 19:07:25 ~ 19:09:27) 
Arabama zarar vermesi ve beni aşağılaması beni dövmesi kadar etkili bence. Erkek olsaydım seçeneklerim daha fazla olurdu diye düşünüyorum. Her gün saçma sapan şeylere denk geliyoruz ve yukarıdaki olaydaki gibi polisten ya da etraftaki insanlardan yardım alamayabiliyoruz.
Bir kadın olarak kick box a gidip sen benim arabama nasıl vurursun diye kimseye saldırma gibi bir niyetim yok. Dediğim gibi neler yapabilirim diye sordum. Cevaplar için teşekkürler.

  • mornie  (08.06.14 20:02:13 ~ 20:03:24) 
Ben de buna benzer bir duyuru açmıştım bir ara. (git:eksiduyu.ru)

Bir kere de benim öyle üstüme yürüdü adam ve bir anda nasıl o kadar parlayıp sinirlendiğine şaşırıp kaldım. Böyle bir durumda kesinlikle arabadan inmemek, böyle manyaklarla ağız dalaşına girmemek lazım. Çekip silahı vursa bitti her şey. Soğukkanlılığı koruyup plakasını alarak dediklerini duymamış gibi yapmak en güzeli. Biber gazını da taşımak lazım, ben de alacağım hatta.
  • dust in the wind  (08.06.14 20:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.