[]

uzaktaki sevgilinin hamile kalması

mümkün müdür? şaka şaka, durum şu; eski kız arkadaşım hamile olduğunu iddia ediyor, doktordan alınmış bir belge gönderdi ve çat pat tercüme ettiğimde hamilelik, ultrason, tahmini doğum süresi gibi terimler var. kağıtta kızın adıda yazıyor, photoshop olsa anlardım. kız önce kağıdı gönderdi sonra şaka yapmak istedim photoshopta hazırladım falan dedi ama kesinlikle photoshop değil.

kıza pas vermiyorum diye böyle bir numaraya kalkışmış olabilir dicem ama öyle basit bir kızda değil. ha gerçekten hamileyse kesinlikle o çocuğu aldırmaz ve tek başına bakar, öylede bir kız (zaten gevur olduğu için mezhebi geniş).

biraz sıkıştırdım, şakaydı gerçekti derken kafamı iyice karıştırdı, davranışları falanda normal değil. gerçeklik payı çok büyük.

şimdi durum böyle, kız yurtdışında yaşıyor ve şimdilik buluşupta doktora gitme şansımız yok. ben şimdi konunun kesinliğinden nasıl emin olabilirim? mesela hamilelik testi yapıp fotoğraf gönder desem başkasının testini gönderir yine kesin emin olamam o yüzden mantıklı bir yol bulmam gerekli.

bu arada ek soru sorayım, kadınlarda adetin bitmesinden x gün sonra ile y gün arasında içine boşalınca hamile kalmaması olayı varmış, ben sonradan öğrendim. o süre içerisinde hamila kalmama ihtimali yüzde sıfır mı yoksa azda olsa var mı? eğer o ihtimal yüzde 1 dahi olsa ben o kısır süre içerisinde 15-16 kere falan içine boşaldım, ihtimal iyice arttı demi?

neyse önemli olan ilk sorum, uzaktaki sevgili hamile olduğunu nasıl ispatlar?

 
"(zaten gevur olduğu için mezhebi geniş)" cümlesinden sonra okumadım.


  • old possum  (08.06.14 17:23:48) 
Nasıl rahatsınız yau, reglken bile içine boşalmada hamile kalma riski var. Öyle x, y falana nasıl güvenip bu riski alıyorsunuz anlamıyorum.


  • loralynn  (08.06.14 17:24:15) 
diğer kısımlarını bilmiyorum ama şuna cevap vereyim değil 15,16 kez içine boşalman 1 kez bile içine boşalman risk taşıyor. yani hamile olması yüksek. her ay kadınların hamile kalma olasılığının diğer günlerden fazla olduğu belirli günler var. özellikle bu günler içerisinde böyle bir durum söz konusu olduysa hamile kalma ihtimali yüksek oluyor.


  • tuborg yesili  (08.06.14 17:27:40) 
@old possum;
türkiye'de olsa o çocuğu tek başına doğurup büyütmek cesaret ister ama yabancılar bizden daha rahat oluyor, olaydan önce şakayla karışık konuştuğumzda hamile olduğu taktirde kesinlikle çocuğu büyüteceğini söylemişti. zaten çocuk isteyip duruyodu o yüzden ortada mağduriyet ve küçümseme falan yok. zaten evlenmeyi düşünecek kadar ciddiydik.

@loralynn;
dediği şeyi araştırdım ve gerçekten öyle bir durum var ama, regl bitiminden sonra atıyorum 12-17 gün arası kör dönem ve o süre arasında ihtimal yok diye farklı farklı kaynaklardan okumuştum. o yüzden biraz rahattım.
  • tolga asp  (08.06.14 17:31:58) 
"Şu dönemde ilişkiye girilirse kadın hamile kalmaz" diye kesin bir şey yok, dediğiniz dönemin mahsulü nice insan var yaşamlarını sürdüren.


  • angelus  (08.06.14 17:36:15) 
okumadım ama ihale sana kalmış herhalde bilader.

internet üzerinden pasaport numarasıyla falan ve şifre ile sonuç öğrenilen bir özel hastaneye gitsin. ki gerçi kandırmak istedikten sonra her türlü mümkün. hamile birini götürüp tuvalete işetir bardağa... güvenebileceğin insanları hamile bırakmalısın. bebek bi geliyor zenci.
  • vfgerty  (08.06.14 17:37:26) 
hamile kalma işi -tabi haklı olarak- çok büyütülüyor. önlem almak vs. doğru işler ancak bir kadının içine bir kere boşaldığınızda o kadının kamile kalma ihtimali kalmama ihtimalinden daha düşük. regl tarihi kontrolüyle ben de partnerimin içine boşaldım kaç sefer, sonuncudan itibaren 2 ayı geçti herhangi bir belirti yok. geçenlerde bir duyuruda görmüştüm, bir kadının regl tarihleri sürekli düzenliyse belirtilen yumurtlama dışı dönemlerde hamile kalma ihtimali çok çok düşük. o yüzden buna göre değerlendirme.

ayrıca hamile olsa niye şaka yapsın ki, madem aranızda "sen babası olacaksın" muhabbeti yok? hamileyim ama ben doğurucam sen zahmet etme demez miydi, dediklerine göre?

ispat işini ise video ile yapabilir. montaj işlerinde çok başarılı değilse çişli test işleminin tamamını kayıt altına alıp sana yollayabilir ya da bir doktorla olan görüşmesini kaydedip yollar. doktoru da kafalar montaj da yapar diyorsan emin ol o kadın senden bir türlü hamile kalma yolunu bulmuştur.
  • baba jo  (08.06.14 17:41:13) 
allah analı babalı büyütsün.


  • all girls dream  (08.06.14 17:41:49) 
İhtimal hiçbir zaman sıfır değil, 40 günde bir adet oluyorsa farklı 25 günde bir adet oluyorsa farklı zamana gelir yumurtlama zamanı.

Muhtemelen gerçekten hamiledir, senin tavrın hoşuna gitmemiştir zaten pas vermiyormussun aranız kötüyse kendi yolunu çizer.
  • Lim5  (08.06.14 18:11:32) 
15 16 kez içine boşalmışsan hamile olmaması için en az birinizin kısır olması gerekir.


  • zero times infinity  (08.06.14 19:03:06) 
15-16 kere icine bosaldigin kadindan suphe ediyosan yuh aq. tamam turkiye'de cinsellik egitimi yok da, lahanadan ciktiginizi, leylegin getirdigini falan mi dusunuyosunuz siz lan? hap falan almiyosa icine bosalmak ne demek? hem de cocuk istiyomus, hap aliyorum dese bile almiyor olabilir. madem oyle niye prezervatif kullanmiyosunuz yavrum? baba oluyosun iste, hadi bakalim.


  • beriberi  (08.06.14 19:30:45 ~ 19:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.