[]

ankara hacettepe üni

arkadaşlar selam yarın ankara'da olacağım aştiden beytepeye fen bilimleri enstitüsüne geçmem gerekiyor. enstitüyü okula gidince bir şekil bulurum da beytepeye nasıl gideyim?




 
bir sekilde armada' nin onune cikip(asti' ye cok yakin, google maps' den bakabilirsin), onunden gecen 230 numarali belediye otobusune binersen kampusun icine kadar goturuyor seni. binmeden once bufeden ego karti almayi unutma. kartin yoksa otobusten birine rica et senin yerine bassin sen de parasini ver.


  • sterimar  (08.06.14 17:04:26 ~ 17:04:51) 
aştide sabah 6:30 gibi olacağım sanırım o saatte tek çıkıp yürümem sıkıntı olur mu? aştinin altından metroya geçip oradan herhangi bir yere gitme durumum olamaz mı acaba? bunu da not alıyorum yanımda akıllı telefon olmayacak şimdi mapsten bir bakayım da yer yön bilgim baya kıttır. en olmadı oralarda birilerine sorarım.


  • rubiks cube  (08.06.14 17:09:21) 
AŞTİ'nin bulunduğu yola çıkın, sağa doğru yürüyün. Karşıya geçmeyeceksiniz, AŞTİ'nin olduğu tarafta sağa doğru yürüyeceksiniz. Orası Konya yolu. 500 metre gibi bir mesafeden sonra yonca yaprağı kavşaktan ilk sağa dönün ve Eskişehir yoluna ''inin''. (Eskişehir yolu, Konya yolunun altında geçiyor). Bir 250 metre gibi de orada yürürseniz, Armada alışveriş merkezinin önüne gelirsiniz. Sonra da sterimar'ın dediklerini yapın.

yani şu binaya doğru yürüyecek ve onun önünden otobüse bineceksiniz:

www.avmgezgini.com

uzaktan görünür zaten bina.
  • compadrito  (08.06.14 17:10:37 ~ 17:12:53) 
tamam tek tek not aldım. yalnız böyle ilk kez sabahın köründe gideceğim için biraz evham da yaptım aştide biraz bekleyeyim 7 buçuk gibi dediğiniz gibi gideyim. çok teşekkür ederim.


  • rubiks cube  (08.06.14 17:17:45) 
O saatte yürümeye tırsarsanız AŞTİ'den metroyla Sıhhiye'ye gelin. Sıhhiye köprüsünün orada 230 Beytepe otobüsünün durağını sorun.


  • compadrito  (08.06.14 17:32:16) 
tamam bunu da yapabilirim valla sabahki durumlar göre en mantıklısı neyse onu yapayım ben. tekrar teşekkür ederim.

metroya binmek daha doğru olur sanırım o saatte.
  • rubiks cube  (08.06.14 17:33:58) 
ankaray-kurtuluş yapar itfaiyenin ordan 230'un ilk durağına ulaşabilirsin, ego cepte diye bi app'le otobüs saatlerine bakabilirsin oradaki durak numarasından. (sıhhiye de 2. durak)
ankaray-kızılay aktarmayla metroya geç, beytepede in.(köprü)okul yönü(beysukent)ne doğru otobüs durakları var, giden araba azalmıştır ama otobüs beklerken otostop şansını da dene.

edit: ego kartı al, yoksa kartını kullandığın kişiye lütfen 5-10-20 tl uzatma :d
  • stereoseyfi  (08.06.14 17:43:42 ~ 17:44:55) 
diğer bi seçenek de, AŞTİ'nin önünde bi taksi durdurup, Armada'ya kadar götürmesini rica etmek olabilir. Mesafe çok çok kısa olduğu için, almak istemezler ama iyi birine denk gelirsiniz belki. O da bi çözüm.

Ama Ankaray'la AŞTİ - Kurtuluş ve oradan 230'un ilk durağına ulaşmak çok mantıklı göründü gözüme şindi.
  • compadrito  (08.06.14 17:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.