[]

İtalya'da 1 Haftalık İnternet ve Telefon Paketi Nasıl Alınır?

merhaba,

soruya uygun en mantıklı çözüm nedir bilen var mıdır? hangi hattı kullanmak gerekir mesela?

teşekkürler.

 
Haftalik internet paketi wind de vodafone da sunuyor, haftalik konusma paketi var mi bakmak lazim.
Simdi wind e bir goz attim 30 yas alti yeni musterilere 200 dk sinirsiz mesaj ve sinirsiz internet veriyor aylik 10 euroya.
Vodafone internet konusunda daha iyi ama paketleri biraz da pahalidir winde gore.

Ricaricabile promosyonlarina bir goz atin derim, haftalik internet sinirli oliyor 500mb filan en son vodafone 3 euroydu haftalik. Aylik abonman yapmak daha mantikli olabilir, cok ucuk rakamlar istemiyorlar sonucta.
  • nwnd  (08.06.14 16:03:37) 
Bu arada pasaportunuz ile birlikte herhangi bir operatorun dukkanina gittiginizde aninda simi cikarirlar asagi yukari 1 saat icinde de acilir hat.


  • nwnd  (08.06.14 16:05:40) 
sakin vodafone'a bulasayim deme. 5 senelik wind maceramin 5 aylik bir kismini vodafone'la gecirmistim daha ucuza veriyoruz diye aramislardi. milanonun merkezinde devamli kopup duruyordu interneti.

1) tim
2) wind

vodafone ve tre'ye bulasayim deme.

ben wind'de 1 gb sinirsiz internet (32kbps ye dusuyor sonra)+300 dk (her yone)+300 sms 9 euro veriyorum aylik.
  • no christ requires  (08.06.14 16:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.