[]

Duolingo kullanan?

memnun kalan?

var olan seviyesini duolingo ile ilerleten var mı?


 
"Los pájaros leen el diario"

güzel bir program ama ben sıfırdan başlamıştım, ileri seviyeler için ek kaynaklara ihtiyacın olabilir. tabi bunu ispanyolca için söylüyorum diğer dillerin de hemen hemen öyle olacağını tahmin ediyorum.
  • clones  (08.06.14 13:41:47 ~ 13:42:51) 
var olan seviyemi ilerletmekten ziyade eski bildiklerimi hatırlamama ve her gün kullanarak unutmamamı sağlıyor. ileri seviye için yetersiz beginner ve pre-intermediate seviyeleri için ideal bana göre.


  • boyleseyolmaz  (08.06.14 13:56:14) 
Ben daha yeni başladım ama seviye ilerletmek bu şekilde zaten çok zor olur, benim kullanma amacım bildiğim kelimeleri ve kuralları unutmamak, bu anlamda şimdilik işime yarıyor..


  • mutekebbir  (08.06.14 14:04:27) 
liseden kalma hafif bir tanışıklık olan fransızcamı ilerletmemde çok faydası oldu duolıngonun. son zamanlarda fazla yapamıyorum ama çok uuzun zaman önce geçtiğim dersleri bile tekrarlatıp hatırlamamı sağlıyo. yeni ekledikleri article okuma olayını pek yapamadım ama o da baya faydalı gibi duruyor. gramer olarak yeni bişey öğrenmek çok zor ama bildiğin konuları pratik yapmak ve kelime öğrenmek için ideal.


  • marionette  (08.06.14 14:38:49) 
fransizcayi bitirdim. 14. leveldayim.

italyancaya basladim, 3. leveldayim sadece.

fransizca konusmama faydasi olmadi ama cok guzel yazar okurum, sadece 70 gunde bitirdim fransizcayi. 8 aydir da fransadayim.
  • osuruklu  (08.06.14 22:04:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.