[]

altın kolye alacaklara tavsiyeler

sevgilime kolye alacağım. bu tarz alışverişlerde genelde yanımda hep annem bulunur ancak bu sefer onun yardımını alamayacağım. öğleden sonra ben ve bir arkadaşım, iki lavuk olarak kuyumcu kuyumcu dolanıp kolye bakacağız. bu konuda kara cahil olduğumuzdan ötürü kazıklanma olasılığımızı yüksek, indirim yaptırma olasılığımızı ise oldukça düşük görüyorum. en fazla 300-350 lira civarı bir harcama yapabileceğim. şu anki durumum itibariyle azı olur, çoğu olmaz. :/ mümkün olan en güzel şeyi almak istiyorum ve de.. lakin içimden bir ses kuyumcunun öyle böyle geçirmeyeceğini söylüyor bana. bunun önüne nasıl geçebilirim? yeri gelmişken, aklınızda olan şık modeller varsa link atarsanız sevinirim. bir yardımı olur mu bilmiyorum ama yaşlar 22 bizim.




 
eğer nakit ödeyecekseniz bunu mutlaka belirtin, indirim yapıyorlar.


  • innerbliss  (08.06.14 11:48:45) 
karttan ödeyeceğim maalesef.


  • jack of hearts  (08.06.14 11:52:00) 
siz erkekler böyle anlamadığınız konuda yardım isteyince çok sevimli oluyosunuz.

bak şimdi öyle kalpli-yusufçuklu-isimli-melek kanadı-fatıma eli gibi kolyelerden uzak dur. tasarımı falan çok güzelse kalpli olabilir belki. sen ne alsan beğenecek zaten ama yine de çok sıradan olmasın.

sürekli boynunda taşımasını istiyosan kolye ucu küçük olsun biraz. 22 yaş için şu model çok sevimli geldi bana. goldmagazin.net

mesela sevgilim bana bunu almıştı www.nurayyavuz.com bu kadar sade ve güzel bi kolye yok benim için. tabi baykuş sevmeyen birine olmaz :)

kuyumcu kazıklar, kurtarırın yok. bi modeli çok beğendiğini belli edersen pahalı satar. belli etmeyeyim diye uğraşırsan da elinde kalan ürünü vermeye çalışır. o yüzden modeli beğen ya internetten al ya da kıy paraya. bi kere alınır kolye.

bi de o ışıkların altında bir sürü model olunca karar veremiyo insan. bi kaç yer dolaş sonra en aklında kalanı git al.

dediğim gibi ne alsan sevinecek zaten ama almışken güzeli olsun.

bu da bonus: www.melisgold.com
  • seksen9  (08.06.14 12:37:29 ~ 12:42:51) 
gönül ister ki böyle kolyeler olsun 24.media.tumblr.com

burcuna takıntılıysa, yani 'ben tam başak kadınıyım' vs diyosa burç kolyelerinden de alabilirsin.

kuyumcuda fotoğraflarını çekip buraya koyarsan daha çok yardım eden olur.
  • seksen9  (08.06.14 12:47:13 ~ 13:04:10) 
ben minimalist şeyleri çok seviyorum, ne kadar minik o kadar iyi, çünkü böylelerini her kıyafetle her ortamda takabilir, hiç çıkarmadığı bile olur.
birkaç örnek:
31.media.tumblr.com
img0.etsystatic.com
img1.etsystatic.com
img1.etsystatic.com
media-cache-ak0.pinimg.com

yani fatima eli veya nazar boncuğu gibi klasik bir şey dahi alacaksan en minik ve zarif olanını al örnekte de gördüğün gibi.
  • lily briscoe  (08.06.14 12:50:25) 
fatima eli filan istese de almam, merak etmeyin. :)


  • jack of hearts  (08.06.14 13:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.