[]

musli

Cig findik, badem, ceviz, uzum, gun kurusu, keci boynuzu
Her sabah yogurtla beraber nasil gider? Abarttim mi?



 
ne abartacan? aynen yükle!!!


  • compadrito  (07.06.14 16:16:41) 
aradaki tatlı olanları çıkart üzüm, gün kurusu, keçi boynuzu bunların hepsi şekerli, yoğurt yağlı, fındık badem de yağlı.
bu öğünden normal bi kahvaltıdan aldığınızdan daha fazla kalori almanız olası.
5-10 tane çiğ fındık hatta onları da 3 5 parçaya parçalancak şeklde ezedebilirsin, yağsız süt veya soya sütü tavsiye ederim. fındık badem ceviz 3 ünü aynı anda yeme, her gün değiştirerek ye.
  • rentts  (07.06.14 16:17:03) 
ne buluyosan koy o kadar tatsız tutsuz bişey ki tahta resmen.


  • acukali ekmek  (07.06.14 16:31:22) 
Gayet iyi bence. Fındık, ceviz falan elbette yağlı ama zaten çiğ oldukları için sorun yok, aksine, çok sağlıklı yağlar bunlar. Ama kavruldukları zaman trans yağa dönüşürler, o kötü işte.

Sabah kahvaltısı olarak bence yetersiz, ama sağlıksız değil. Tabii bu arada "müsli" demişsiniz ama bu karışıma hazır satılan bir şeyler eklemediğinizi varsaydım.
  • marjory  (07.06.14 16:33:00 ~ 16:33:57) 
Hepsi cig bunlarin. Kendim satin aldim. Musli dedigime bakmayin.


  • yons  (07.06.14 16:41:27) 
yoğurdun fındığın yağından korkmayın.
yağsız süt, soya sütü gibi ekstra işlem görmüşlerdense yağlı yoğurt hele bir de ev yapımı ise ya da bildik mandıra yoğurdu ise candır canandır.
bir tek üzümü gereksiz gördüm listede. o da şımarıklığı olsun işin :)
arada peynirli yumurtalı sabah öğünleriniz de olsun tabii. tek düzelik çok iyi olmuyor. (bu tamamen kişiye bağlı gerçi, benim için olmuyor diyeyim)
afiyetler!
  • icemint  (07.06.14 17:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.