[]

amerika'da araç kiralama

ucuz yollu nasıl kiralama yapılabilir? bir kampanya, şirket, trick vs. var mıdır? tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.




 
www.priceline.com sitesine bir bak, kendin de teklif verebilirsin (Name Your Own Price). Ayrıca www.retailmenot.com sitesine bir bak, orada aracı kiralayacağın firmanın (Hertz, enterprise, dollar vb.) indirim kuponları varsa onları da kullan.

ABD'de araç kullanacaksan mutlaka GPS'e ihtiyacın olur, araba kiraladığın yerden beklirli bir ücret karşılığı temin edebilirsin ama akıllı telefonun varsa uygulama ile de halledebilirsin. Çok uzun süre kiralamayacaksan tedbir olarak firmaların sunduğu kaza koruma opsiyonunu seç, biraz ekstra verirsin ama kaza geliyorum demez, malum. Bir de arabayı teslim aldığında etrafında dolanıp bi check et, darbe, çizik vb. bişey varsa telefonunla resmini çek, sonra sana fatura etmesinler.
  • bymyself  (07.06.14 15:20:02 ~ 15:29:55) 
Amerika'da pantalonsuz gez ama GPS'siz gezme.
Arabayı veren kişi, etrafında tur atıp elindeki forma yazar, çiziktir vuruktur. Yazmadığı bişey olursa, bunu da yaz lütfen de.
Arabayı teslim ederken, hangi benzin miktarınnan aldıysan, o benzin miktarınnan teslim et, yoksa, benzinden de sokarlar. Kaza sigortası yaptır, bi kavşakta tereddüt edersin, gelir biri sürter mürter.
Enterprise, genellikle diğerlerinden biraz daha ucuzdur ya da ucuzdu.
Kiraladığın noktaya geri götürmek zorunda değilsin. Başka bi şubeye de bırakabilirsin. Sanırım onun için de fark ödemen gerekiyo ama işine öyle geliyosa, o farkı ödemeye de değiyo.
  • compadrito  (07.06.14 15:59:07 ~ 16:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.