[]

uçak için online check-in yaptım, bundan sonraki süreci anlatır mısınız?

havaalanına gidip online check-in bankosunda işlemimi yaptırıcam, peki uçak biletimi oradan mı alacağım? valizimi vericem galiba oraya. mobil biniş kartı diye bir şey varmış. of ne karışık.

ben şu an sadece online check-in'den yer seçtim o kadar. hani biletim?? sırasıyla anlatır mısınız? ilk kez bineceğim, bilmiyorum hiç.


 
alzheimer'lı babanneye anlatır gibi anlatmak gerekirse.

1. bilet satın alma
2. online checkin
3. uçuşa 24 veya 48 saat kala mobil biniş kartı basımı
eğer 3'ü yapamadıysan havalimanında kkiosk'lar var oradan bastırabilirsin
4. güvenlik kontrolü
5. bavul teslimi ve yapılmadıysa check in
6. yurtdışı çıkış harcı ödeme
7. pasaport kontrol
8. duty free'den alışveriş
9. uçak kapısına gidiş
10. uçağa biniş
  • mayeskuel  (07.06.14 14:40:21) 
normal kontuarlara gideceksin, eğer online checkinler için özel bir kontuar açmışlarsa oraya gir daha az sıra olur. bagajını verince sana biniş kartını verecekler. başka birşey yok.


  • tembel sinefil  (07.06.14 14:42:03) 
biniş kartı dedikleri koltuk numaran ve uçağa biniş kapısının numarası yazan biletin.


  • japon askeri  (07.06.14 14:47:46 ~ 14:47:58) 
Karmasiklastirmaya gerek yok. Havaalanina gidince kullandigin havayolu sirketinin yerine gideceksin(kontuar dedikleri), kimlik isteyecekler vereceksin, o sirada online check in yaptigini zaten calisan kisi bilgisayardan gorecek, sen de belirtebilirsin yaptim diye. Valizini vereceksin, sana binis kartini verecek, iyi ucuslar dileyecek. Bu kadar.


  • mukrime  (07.06.14 15:53:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.