[]

Arı Fobisi

çocukluğumdan beri arılardan deli gibi korkarım. Tabi sebepsizce değil. Defalarca soktular beni küçükken. Hepsinde de onlar haklıydı aslında. Kuzenlerle otururken elimi arının üzerine koymuştum istemeden. Sonra diğer bi kuzenimle dünya kupası maçlarını izlerken dirseğimi üzerine koymuşum arının üzerine, farkında değilim. Başka bi gün kuzenle damdaki arı yuvasını fark etmemişiz ancak sokulan yine ben oldum. Çocukluğum bu gibi vakalarla geçti. her biri de kuzenlerin yanında oldu çünkü yalnızca yaz tatillerinde arılarla muhattap oluyordum. Şimdi 20 yaşına geldim. Pencereden bi arı girince götü başı kaybediyorum. Ufacık yaratıktan korkuyorum sözlük. Örümcektir yılandır şudur budur hiç birine böyle tepkiler vermem. Gayet sakin kalırım. Umursamam bile. Ama arı görünce kafayı yiyorum. Az önce bi arı girdi. Hemen bi havlu kaptım diğer elime de kalkan misali bir yastık aldım gladyatör havasına büründüm. Neyse ki pencereden çıktı gitti hayvancağız beni umursamadan. Ne olacak benim bu halim? Şu dünya üzerindeki tek korkum arılar. Bal arısı, eşek arısı fark etmiyor.

Böyle şeyler yaşayan var mı? Normal mi? Nasıl üstesinden gelirim?


 
benim böceklere karşı genel olarak verdiğim tepki bu. bir odada uçan bir böcek olduğunda odanın camını açıp terk ediyorum odayı milisaniyeler içerisinde.

bence seni rahatsız edip hayat kaliteni etkilemiyorsa normal. hepimizin korkuları var neticede. eğer hayat kaliteni etkileyecek derecelere çıkıyorsa destek almakta fayda var.
  • knight of cydonia  (07.06.14 13:20:50) 
basligi ari lobisi okudum :D

acik havada etrafinda ucanda, cok fazla kovmak icin ugrasma tehlike olarak alip sokabilirler. kisa tavsiyem degme ucsun onlar, sen orali bile olma
  • exlibris  (07.06.14 13:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.