[]

Bölümden ve bölümdekilerden tiksindim

Çan eğrisinden ötürü kafayi dersle bozmuşlar. Durmadan hocam ödev verin diyorlar. Ödev yapmaktan hayatim skildi adeta.

Whatsapp grubu açmışlar konuşulan konu sadece ders. Yüksek not alınca gidip yazıyorlar falan...artik patlama noktasina geldim. Bu neyin hırsı anlamıyorum.

Daha 2 sene var. Bu ortamda 2 sene nasıl geçer ? İşin kötü tarafi her dersten devam zorunluluğu da var.

 
bölüm ne ?


  • mtsyh  (07.06.14 03:26:16) 
uzaklaşacaksın tek yol bu. madem canını sıkıyorlar sen de umarsama. ne sınıftakilerle takıl, ne de whatsapp grubuna üye ol. başkasından ders notu da dilenme. devam zorunluluğu olduğuna göre derslere gideceksin, kendi notunu tutacaksın.


  • sporty  (07.06.14 03:30:51) 
ya dışındasındır çemberin
ya da içinde yer alacaksin
kendin içindeyken
kafan dışındaysa

çaresi yok kardeşim, her aksam boyle içip kederlenip
mutsuz olacaksin...
  • Ufuk  (07.06.14 04:34:16) 
elbet 2 tane kafa adam vardır. yanaş onlara. benim üniversite hayatım da 4 arkadaşla geçti üzme kendini.


  • sos fistik olsun mu  (07.06.14 10:41:00) 
Kendini sakın soyutlama. Benim ilk iki yılım bu sebeple kendimi diğer mallardan soyutlamak yüzünden başarısızlıkla geçti. Okula gitmedim. Sonra buldum kafa dengi biri(o da aynı şekilde iki yıl gitmemişti okula), onunla birlikte üçüncü yılda birinci sınıftan tekrar başladık.

Yani kafa dengi birine ihtiyacın var. Mutlaka, alttan üstten bir yerden bulursun. Aramaya inan :)
  • m murphy  (07.06.14 11:00:27) 
bilgisayar öğretmenliği okudum. son sene kpss muhabbetinden dolayı normal geyik çevrilemiyordu. bilerek hepsinden uzaklaştım. yapacaanız muhabbet sikiyim dedim. zamanın tamamını yengenize ayırdım. iyiki de böyle yapmışım.

inek arkadaşa kızmam ama hem inek olup hem de muhabbeti sadece dersten oluşuyosa behlül kaçar vaziyeti alırım.
  • tutun kolonyasi  (07.06.14 11:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.