[]

KMPlayer altyazı dosyası gömülü olmadığı halde altyazı görünmesi???

selam,

Bu nasıl bir bir garipliktir yaa. altyazılı gömülü değil ama görünüyor. türkçe altyazı dosyası varsa aynı isimde zaten alıyor da altyazı yoksa ve ben de sürüklememişsem ekrana bildiğin ingilizce altyazı gösteriyor. sanki ben eklemişim gibi ingilizce altyazıyı. gömülü, hardsub falan da değil yani. çıkarıp atmanın bir yolu var mı o dosyayı içinde?

i.imgur.com

 
built-in-subtitle yazıyor mu yanında ? altyazıyı gösterme dersen gider sanırım. gom'da öyle


  • glamdr1ng  (06.06.14 12:00:57) 
film dosyasının adını soruyorsun değil mi? hayır built-in-subtitle falan yok hiçbir yerde.

altyazı gösterme var zaten. alt+x kısayolu hatta. ama öyle yapınca türkçeyi de göstermez. ben sadece film dosyası olsun istiyorum. ingilizce, türkçe altyazıyı kendim yükleyeyim istiyorum. çok da önemli bir sorun değil ama nedenini merak ettim bu durumun. nasıl oluyor yani çıldırıcam... 700 tane falan film izledim şimdiye kadar. bunlardan 10 tanesi falan böyleydi sanırım. hayır hardsub olsa silip başka bir tane indireceğim de öyle de değil.
  • kisa bisey olsun istemistim  (06.06.14 12:06:18) 
sanıyorum film dosyası ile altyazı dosyası tek bir dosya olarak birleştirilebiliyor. Bu hard sub olmuyor. Kmplayer da bir kaç farklı altyazıyı aynı anda gösterebiliyorsunuz yada aralarından birini seçebiliyorsunuz. Türkçe altyazıyı yüklediğinizde altyazı menüsünden bu altyazıyı kapatın. Sadece türkçe altyazı görünür. Menülerin yerini hatırlamıyorum yalnız. çok uzun zaman oldu kmplayer kullanmayalı.


  • maxhoper  (06.06.14 21:02:41) 
@maxhoper

ya zaten türkçe altyazıyı verince otomatik olarak türkçeyi gösteriyor. aynı anda hem ingilizce hem türkçe göstermesi gibi bir durum yok yani. nasıl desem video ve ing altyazı birleşik ama yapışık değil. gom player da oynatsan başka yerde de açsan aynı durumu yaşarsın. player'dan değil videodan kaynaklanıyor durum. neyse ya zaten izlediğim filmdi...
  • kisa bisey olsun istemistim  (06.06.14 21:07:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.