[]

şu giysileri ve ayakkabıyı alayım diyorum, sizce güzeller mi? ( erkek )

ilaveten şort : www.mavi.com

bu da ayakkabı : shopigo.com

yaşım yirmi, sizce gider mi? ''şunu alma da şunu al'' da diyebilirsiniz eğer bir tavsiyeniz varsa dinlerim. teşekkür ederim.

edit : fular yazıyordu sanırım, şal da olabilir almadan önce sorayım da rezil olmayayım bari, teşekkür ederim uyardığınız için. aksamları dışarı çıkıyorum genelde o yüzden kazak alacağım. eğer daha ince bir şey bulursam onu almaya karar verdim. bizim buralar yazın bile soğuk oluyor zaten.

 
şal mı o? ben şal takmam ama renkler güzelmiş


  • yilki ati  (06.06.14 11:21:49) 
şal mı? erkekte o şalı kullanan görmedim


kazak ve şort iyi ayakkabıyı beğenmedim

23,f.
  • indescribable  (06.06.14 11:23:43) 
kazak ne alaka mevsimsel olarak anlamadım? ayrıca erkekte v yaka sevmiyoum ben :/

hee şalı hiç söylemiyorum bile.
  • kerbeee  (06.06.14 11:24:05 ~ 11:24:29) 
ayakkabı ve şort çok güzelmiş bu arada.


  • kerbeee  (06.06.14 11:27:00) 
ayakkabı güzelde 300 lira çok, espadril altı üstü götü başı çabuk dağılır.


  • mattiadestro  (06.06.14 11:28:33) 
"espadril sevmem ama bunlar çok sevimliymiş. al gitsin" diyecektim ki fiyatı gördüm. gerçekten çok fazla o fiyat altı üstü keten ayakkabı için. sürekli bu tarz ve fiyat aralıpında giyinen bir ortamınız yoksa gereksiz pahalı.

şort da güzel ama çok pahalı yine. beden bulma sorunu yaşayan biri değilseniz (xxs veya xxxl gibi) başka yerlere de bakın derim.

kazak ve fular ancak kışın kullanılabilir. hadi fuların içindeki lacivertler maviler bir yere kadar kurtarıyor ama kazak hepten düz renk. yani kahverengi. klasik saç örgülü kazak. hem yakası şal yaka olsa daha güzel olurdu hem de renk felaket. almayın bence. yaşınız çok genç; kahverengiden mümkün olduğu kadar uzak durun

fular güzel.
  • in pyjamas  (06.06.14 11:29:29 ~ 11:32:26) 
pek beğenmedim. sene olmuş 2014 hala "yırtıklı" kot var ya hu. gerçi yine aralarında en iyisi şort olabilir. tabii alternatif olarak ben homofobik de olabilirim. bilemedim.


  • nawar  (06.06.14 11:38:54) 
Begendim hepsini. Yaratmaya calistiginiz tarza uygunlar. Kazagin rengi de cogzelmis. Kazagi simdilerdr giyemeyecekseniz yerine ayni renk kircilli v yaka tshirt alabilirsiniz. -derin v yaka degil kazagin yakasi kadar-
Ayakkabilari tekrar gozden gecirebilirsiniz.

  • ay nov kung fu  (06.06.14 11:40:54) 
şal hoşmuş.
kazağın modelini sevmedim.

  • kayranin kedisi  (06.06.14 11:49:32) 
Ayakkabıyı beğenmedim. Ben de erkekte espadril sevmiyorum. Ayakkabı olarak bunun alma.
Ama kazak, allahım o kazak! Kazak muhteşem.

  • buff  (06.06.14 12:11:47) 
o ayakkabi 300 lira mi? eskiden pazarlarda satilirdi espadril ve 5 tl ye almayani dovuyorlardi. simdi moda olmus 300 lira para istiyorlar

kazak guzelce
  • exlibris  (06.06.14 12:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.