[]

olymposa ulaşım

haftaya pazar günü olympos'a gidiyoruz(2 kişi). bir aksikik olmazsa. ancak ulaşımla ilgili bazı sorularım var kafama takılan:
1) otobüs biletimizi kemer'e mi yoksa antalya merkeze mi alalım? (firma: varan) buralardan en ekonomik ulaşım nasıl sağlanır? ( antalya-olympos:10 ytl olduğunu ve 2 araç değiştirmemiz gerektiğini duydum da).

2) indiğimiz yerden ulaşımı sağlayıp, 1 gün gezmek için araba kiralamak mantıklımıdır? (araba 2 gün bizde kalacak şekilde oluyor) bu duruma evet diyenlerin önerebileceği bir kiralama firması/araba modeli varmıdır?

bunların dışında pratik ve ekonomik çözümleri olanlar varsa (otostop dışında) başımın üstünde yeri vardır, önerileri üzerine geziden arttıracağımız para ile kendisine birşeyler ısmarlayacağımdır:)

 
bıletınızı kemere alın , eger kemere kadar gıden arac varsa dırek secımınız bu olmalı .. antalyadan olympos a 70-80 km oldugunu hatırlıyorum hayal meyal:))... kemerden de tekrardan olimpos arabasına bıneceksınız .olimpos-cıralı yol ayrımına geldıkten sonra bıle en az 10 km bır yol daha var , yanı kemerden sonra bıle bılet parası yuklu olabılır.
2- araba kıralamayı kesınlıkle dusunmenmeyın bence , hıc geregı yok ama motorsıklet sukela olabılır. sız yınede otostop cekmeyı kafanızın bır yerıne ınce ınce sokmaya calısın.(hatta arabasına alan koyluler bazen para bıle alabılıyorlar yanı otostop sadece! ulasım cesıdı oralarda,:))))
3- bırde olimpos gezmeye gıdın , konaklamak ıcın kesınlıkle (bkz: sundance nature village ) secın , hem phaselis daha guzel hemde daha tenha , huzurlu ..:)) eger ımkanınız olursa ulupınarda kı restaurantlarda rakı ıcın .
edit:tabıı butun anlattıklarım uzun(2000ler)yıllar onceydı sımdı nasıldır ,degısmısmıdır , bılemem !!!
nasıl unutmusum amanın ''iii eglenceler''
  • dodocan  (08.06.07 20:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.