[]

bu yavşağın amacı ne ?

pre edit : biraz uzun oldu valla genel olarak bir alışveriş meselesi üzerine satıcının yaptığı yavşaklıkları konu alıyor.

adamın birinden elektronik bir alet alıcam büyük bir şey, konuştuk anlaştık gün geldi defalarca aradım mesaj attım ki daha önce de kaçta buluşacağımızı konuşmuştuk 1 saat kala açtı anca telefonu ya işte ben de öğrenciyim de açamadım vs. sanki ben şahsi şirketimdeki ofisimden arıyorum mk. neyse tamam bak benim okul uzak uzun sürebilir geliyon di mi falan dedim bu arada mesajı başka bir arkadaşın telefonundan atmıştım genelde herkesi arayarak iletişim kurduğum için sms kullanmıyorum diye neyse ben servise bindim kızılay'a gidiyorum bu embesil ki kaç defa söylememe rağmen bu benim numaram diye gitmiş mesaj attığım telefona mesaj yazmış çok yağmur yağıyor başka gün buluşsak olur mu diye e dal yarak ben o kadar yol gelmişim sen böyle bir şeyi söylemek için bile aramıyorsun mesaj atıyorsun onu da başka bir numaraya atıyorsun ki en önemlisi böyle bir şey demek için aranır neyse aradım böyle böyle geldim ben bi poşete geçir bi şey yap getir dedim ya işte o boyutta poşet bulamam şimdi vs iyi tamam dedim başka bir güne erteledik o gün de sadece bir defa aradım çünkü daha önceki sefer defalarca ben aramıştım açmadı geri de dönmedi hala ses seda yok. uyuz oldum ben napayım şimdi hayır ihtiyacım olan ve almak istediğim bir şey ama herife uyuz oldum amacı ne niye böyle yapıyor olabilir bu herif ? yani arasam noldu olum hani buluşacaktık alacaktım falan mı diyim yoksa her ne kadar ihtiyacım olsa da sinirimi daha fazla bozma riskine değmez mi ?


 
Bence o aleti başkasına okutmuş, sana da söyleyemedi daha :)

Ara, ''Abi satacaksan alacağım, yoksa daha ugraştırma beni, ben de başka bir tane bakınayım. Arıyorum açmıyorsun,arıyorum geri dönmüyorsun.'' de çok ihtiyacın varsa; ama ben olsam ehh be der, aramaz, o aradığı zaman da aldım ben başka yerden derdim.

Edit: Buluşmaya karar verdiğiniz gün bugün değil galiba? O gün de geçmiş? Bugün değilse bahsi geçen 2. randevu, arama. Onun sana satası yok.
  • kaymaktutmayansicaksut  (05.06.14 18:56:03 ~ 18:57:27) 
hiç uğraşma , paraya ihtiyacı kalmamıştır yada vazgeçmiştir.

muhtaç olsa kapına gelip teslim eder.
  • redlabel  (05.06.14 18:57:01) 
o da bir ihtimal ama sanmıyorum ki iki üç günlük sahibinden ilanı vardı sadece ve piyasası da acayip az olan bir şey yani pek ihtimal vermiyorum satıldığına ama aramak da istemiyorum artık kesinlikle .

paraya ihtiyacı kalmaması da bir ihtimal de işte insan arayıp söyler en azından geri döner, neyse artık hem fikir almak hem de biraz iç dökmek istemiştim.

edit : evet dündü ikinci buluşma tarihi ama bir kere aradım açmadı geri de dönmedi insan en azından mesaj atar abi kontörüm yok sen arasana diye onu bile yapmadı pezevenk. ben onun satasını...
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.06.14 19:02:02 ~ 19:04:58) 
satmaktan vazgeçmiş büyük ihtimalle ama bunu söyleyemeyecek kadar da çekingen biri. Veya başkasına sattı, bozdu vs ama söyleyemiyor da olabilir.


  • rexex  (05.06.14 19:14:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.