[]

p90x - anneye anlatir gibi

sozlukte biraz okudum iyice kafam karisti, isin kotusu spor gecmisim var bir de guya. simdi bunun yuz tane cesidi var p90x2 p90x3 yok lean yok bilmem ne.

Bilmem gereken her seyi en duzgun sekilde nereden ogrenebilirim? Internetten excel dosyasini videolarini indirmem gerekiyormus sanirim. Baska ne lazim?

Evde dumbell,bar, agirliklar, barfiks var. Yoga mati yok hali var onda takilirim olma mi?

Tesekkurler

 
halı yanma yapabilir deride, ona dikkat. sorulardan sadece buna cevap verebilir kıvamda buldum kendimi.


  • reavelyn  (05.06.14 18:42:35) 
bu iş power 90 ile başlar. p90m,90x,p90x2 ve p90x3 diye devam eder. baktığın zaman en kolayı p90 dır. başlangıç seviyesinde denebilir. p90m yi bilmiyorum. p90x3 ise p90x in kısaltılmış halidir. çünkü p90x de bazı programlar 1 saat kadar sürmektedir.

önerim p90 ile başlayıp olayın mantığını kavramanız. daha sonra zaten vucudunuzun durumuna göre diğer programlara geçersiniz.

yazdığınız ekipmanlar da hepsi için yeterli.
  • sirt kasiyici  (05.06.14 18:55:09) 
P90X icin konusursak 12 tane video var. bacak+sirt, karin, plyometrics, yoga falan filan. bunlarda degisik degisik hareketler var, arkadaslarla beraber yapiyorsun. P90X+ icin de ekstra 5 video var.

ayrica bir de video kilavuzu var. adam diyor ki, 3 ay calisacagiz. ilk ay duzen su sekilde olacak. haftanin her gunu calisacagiz. pazartesi 1 numarali videodaki hareketleri yapacaksin. sali gunu 3 numarali videodan sonra 5 numarali videoyu yapacaksin. ikinci ay pazartesileri 11. video, salilari 6. video vb. boyle boyle butun 12 haftayi belli bir duzende geciriyorsun.

bazi gunlerdeki videolar sana gereksiz gelebilir. yoga mesela, onun yerine hoplamali ziplamali bi seyler var, onu yapabilirsin.

yemek listesi bile var, kahvaltida bunu ye, aksam yemeginde bunlari ye diye.

bende butun set var, ama 9 gb civari. istersen bir ara bir sekilde gonderirim sana.
  • osuruklu  (05.06.14 20:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.