[]

İzmir mi İstanbul mu? İş sorusu.

Selam CEO'lar,

Özet geçicem. Koç Üni elektrik-elektronik mezunuyum. İngilizcem çoheyi. Askerliğimi yaptım.

Direkt olarak mühendislik yapmak istemiyorum. 3-5 yıl sonra MBA yapmak istiyorum. İstanbul'da daha çok şirket olduğu için İstanbul'da çalışma planlarım var ama bi yandan da İzmir'de mi çalışsam acaba diyorum. İstanbul'a göre sıkıcı bulsam da daha sakin vs. İzmirliyiz. Askerden önce Vestel Dış Ticaret ile görüşmüştüm ama sonra askere gitmeye karar vermiştim.

Ne diyosunuz? Mantıklı olan ne sizce?

 
izmir rahat yer , istanbul hırslıların yeri,

eğer kafam rahat olsun diyorsan izmirde takıl, hırslıyım kurtlar sofrasından anlımın akıyla çıkarım diyorsan istanbul,
az para alırım az ama öz yaşarım diyorsan izmir, paranın ve trafiğin a.q diyorsan istanbul,

yaşar veya vestel diyorsan izmir, herhangi uluslarası şirket diyorsan istanbul
  • psyence fiction  (05.06.14 00:27:07) 
mantikli olan istanbul. cunku izmir tembel. ben de izmirliyim, izmirde yasamak istiyorum ama is yok. 40'imdan sonra emekli hayati yasamak icin donerim izmire heralde. izmirde para kazanilmaz.


  • crucio  (05.06.14 00:28:35) 
Istanbuldaki is olanaklari ve kazanc ile izmiri kiyaslamanin manasi yok, tabii ki istanbulda seceneginiz ve maasiniz daha fazla olacak.
Ama sonunda muhtemelen siz de her izmirli gibi istanbulda calismaya baslayip 10 sene sonra yeter diyerek (imdat da olur) izmire donme planlari yapacaksiniz ve burada izmire geri donus temali bir baska duyuruyla karsimiza cikacaksiniz:)

  • demoniclewinsky  (05.06.14 00:38:54) 
mantıklı olan istanbul.

ama iş arayan biri olarak şunu söyleyeyim: izmirde 2500 kazanacağım bir iş bulsam istanbula adımımı atmam.
  • kamera motor  (05.06.14 00:41:39) 
İstanbul. İzmir'e okumak için geldim, ailemi de temelli yerleşmeye getirdim. Burada öğrencilik güzel, emeklilik güzel. İş hayatı istiyorsan İzmir öyle bir yer değil, sen de zaten biliyorsun. Git İstanbul'a.


  • Lim5  (05.06.14 01:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.