[]

konusunu yazacağım kitabın adını ve yazarını öğrenmek istiyorum

aşağı yukarı 6-7 sene önce okumuştum. kitabın konusundan bahsedeyim, belki okuyan/hatırlayan çıkar.

küçük bir kasabadan istanbul'a ( ankara da olabilir ) gelip bu yeni hayata bir türlü uyum sağlayamayan adamın yaşadıklarını anlatıyordu. yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordu. sonrasında kör bir kıza aşık olup onunla evleniyordu. daha sonra hayatı tepe taklak oluyor ve kendini yine köyünde buluyordu.

olur da bir gün birisi kitabı bulup okumak ister diye çok ayrıntı vermek istemiyorum. okuyanlar bu anlattıklarımla kitabı hatırlayabilir.

kapağı mavi renkteydi, kitabın ismi kapağın üst tarafında küçük harflerle yazılmıştı. bunları hatırlıyorum lakin ne kitabın adını ne de yazarını hatırlayamıyorum.

 
Yazarı ahmet günbay yıldız olabilir mi?


  • tohyy  (05.06.14 00:16:38) 
sallıyorum :
www.turkuvazkitap.com

  • zbamk  (05.06.14 00:18:16) 
sallama tutmamış :)

emin değilim ama kitabın adı galiba "köle" idi. ahmet günbay yıldız'ın o adda bir eseri yok. yazarın ismini de mustafa diye hatırlıyorum ama ondan da emin değilim. "köle" isimli kitaplara baktım çıkmadı. bulamayacağım galiba :(
  • piramitleri kimin yaptigini biliyorum  (05.06.14 00:36:50) 
kitabın adı "köle" yazarı ise "mustafa karaca". konu kapanmıştır :)


  • piramitleri kimin yaptigini biliyorum  (05.06.14 20:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.