[]

makedonyada

makedonyada yaşayan, oralarda tanıdığı olan ya da makedonyada nasıl iş bulunabileceğiyle ilgili bilgisi olan var mı? toplanguagejobs, monster gibi sitelerden sonuç alınamıyor makedonya için.




 
Orda yasayanlar is bulamiyorlar sen nasil bulacan:) yanliz planci adamsin sevdim bunu.derde girmeden simdiden makedonya vatandasligini kapip ordan ver elini avrupa birligi oley:)saka bir yana makedonya patinaj halinde olan bir yer.ne is aradigini bilmiyorum ama uluslararasi olceklerle gidebilecegin bir yer degil.turkiyeden yatirim yapan firmalar var ama buyuk capli olanina rastlamadim.onlardada cazip kosullari bulman imkansiza yakin.planin dedigim gibiyse isin biraz zor.


  • duptıs  (04.06.14 23:57:15) 
ahaha evet adamlar 3 vakte kadar girecek birliğe. almanya hollanda için senelerce uğraşıyorum, çok çok zor. belki öyle bir yerden vururum diye düşündüm ama dediğin gerçeklerin de farkındayım aslında. az önce de ucuz fiyatlı arsa araştırıyordum. acaba akşam akşam bu kadar kafa yoran planları birleştirip makedonyada ucuz fiyatlı arsa falan mı alsam ki? bakarsın imar gelir, daire falan düşer bana da. sonrası için hayal gücüm yetmedi henüz.


  • letheavendangered  (05.06.14 00:05:47) 
Kosebasi guzel bir arsa olsun ama birde bak elektrige suya yakinmi diye:)


  • duptıs  (05.06.14 01:03:49) 
Ben gittim geçen yıl, inanılmaz bir işsizlik var. Herkes almanyaya isviçreye falan kaçıyor o yüzden. Neredeyse imkanı yok.

Makedonya'da evimiz var, tapusu ruhsatı her şeyi var, ama bu da vatandaşlık sağlamıyor sana. Özellikle türklere karşı ciddi bir birlik var devlet otoritelerinde. Annem, dedem, anneannem makedonya doğumlu direkt, ama gidip hiç bir hak iddia edemiyoruz, zira kesinlikle kabul etmiyorlar vatandaşlığı, onun sebbei de trdeki mak. göçmeni sayısının çok fazla olması. Bir kişiye vatandaşlık verirlerse başvuracak yüz binlerce insan vr, bu da oranın demografisini çok ciddi değiştiriyor. Resmen açık açık bunu söyleyebiliyorlar yüzüne. Herifler orayı osmanlı öncesi döneme çevirip hristiyanlaştırmak istiyor. Bunu söylemekten çekinmiyorlar.

Balkanlar abi, bok çukuru resmen. Ortadoğudan farksız. Hiç hayal kurma derim.
  • roket adam  (05.06.14 09:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.