[]

sarma sigara avantaj ve dezavantaj

sağlık açısından hangisi daha az zararlıdır diye sormuyorum.merak ettiğim birincil husus üzerimize sinen kokuda bir fark var mi? ikincil olarakta şimdi gideceğim boş filtre sigara alacağım, tütün ve sigara sarma makinesi alacağım ve her gün bir pakete yakın sigara doldurucam. şimdi ekonomik açıdan cazip gelsede ilerde gına gelmesin sigaraya tütün doldurmaktan?

hiç kullanılmayan eliptik bisiklet ya da koşu bandı gibi olmasın sonu?


 
kokusu çeşidine göre değişir de şahsen ben bir hafta sonra daralmıştım sigara sarmaktan çok afedersiniz sikerim diyip pakede geri dönmüştüm.yapınıza bağlı bir şey orası.çok uzun süredir sarma içen insanlar da var sonuçta.


  • mesa  (04.06.14 23:19:55 ~ 23:20:17) 
Sigara sarmak zevkli bir şey. Makina da çok lazım değilse almayın. Çok yapmacık geliyor bana onlar. Sarma sigara dediğin elle sarılacak. En kötü tabaka ile sarılacak.

Koku olarak da bildiğim kadarıyla adıyaman tütünü gibi açık tütünler daha fazla koku yapıyor. Kaliteli tütünler daha az yapıyor ama, buna eminim. Bu da tütün içmemdeki başlıca sebeplerden biridir.
  • aguilas negras  (04.06.14 23:27:39) 
Ya ben 3-4 ay sarma sigara içtim. Sarmak konusunda sıkıntım yoktu, hatta hoşuma gidiyordu onla uğraşmak. Uğraşamayacaksam evde bolca sarıp yanım alıyordum. Ama şöyle ki 1 ay falan içtikten sonra nefesimi aşırı daralttı. Bir katın merdivenini çıkınca soluk soluğa kalıyordum, bıraktım.


  • buff  (04.06.14 23:29:57) 
Tutununun oranini tutturmak cok zor oluyor. Ya cok oluyor nefes cekemiyosun ya bos oluyor kagidi iciyorsun. Hele gunde 1 paketlik hazirliycaksan iskenceye doner sigara icisin, 20 daldan 5 tanesi yerinde olur o da belki. Alicagin tutunun de cok iyi olmasi gerek. Kokusu aromali alirsan nargile gibi koku birakir evde. Adiyaman alirsan agizda koku tat birakir biraz da koku. Doldurmaktan gina gelmez de sigara ictigini anlamazsin birakirsin. Ben sigarayi biraktim ama simdi icicek olsam chesterfield veya camel icerim en azindan paketin yeni tutunun fresh orani kusursuz. Obur turlu torbanin icinde hava kalir tutunun acir falan detayli is yani.


  • kegums  (04.06.14 23:57:56) 
sarma sigara fikir olarak güzel. tütünün cinsini, oranını kendin ayarlıyorsun filan; ama ben aşırı tembel biri olduğum için 3-4 kere deneyip sıkılmıştım, uğraşılacak dert değil.


  • cezzar dede  (05.06.14 00:23:09) 
abi naptiniz ya :D topu topu 8 aydir tutun sariyorum. sigaralari hic onceden hazirlamadim, icecegim zaman sariverdim. tutunun oraninin nesini tutturamiyacaksiniz anlamadim. bu videoyu da simdi cektim. 45 saniyelik is yani. nesi zor bunun?

www.dropbox.com
  • osuruklu  (05.06.14 00:28:48) 
ya bok gibi kokuyorlar tatları da berbat ayrıca abartılmış balon bi şey bu sarma sigara bence hiç bulaşma.


  • fuerteventura  (05.06.14 00:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.