[]

derse yardımcı eski bir oyun

kimse hatırlamayacak kesin ama şansımı deneyeceğim. şimdi efendim, kırmızı bir tabla vardı incecik, bu tablaya yerleştirilmek üzere yapılmış 10-15 tane de kare vardı. karelerin bir köşesi kırmızıya boyanmıştı. bir de kitapçıkları vardı bu setin. kitaptaki soruya bakıyordunuz, doğru olduğunu düşündüğünüz cevabın karşısında hangi kareyi ne şekilde tablanın neresine yerleştirmenizi söyleyen direktifler vardı. mesela 3 nolu kareyi sağa döndürüp b yuvasına koy gibi. tam da hatırlamıyorum şimdi. testin sonunda o karelerdeki kırmızılıkların oluşturması gereken şekil de yer alıyordu. eğer siz soruları doğru cevaplamışsanız o şekle ulaşmış oluyordunuz tablada. şeklinizin neresi yanlışsa o soruya tekrar dönüyordunuz falan. benim vardı ama markasını, ismini, cismini falan hiç hatırlamıyorum. var mı hatırlayan?




 
benim de vardi bundan ya. ama ismi gelmez :}


  • she was my baby  (04.06.14 21:21:03) 
Kok sistem'di sanirim onu yapan firmanin adi. Anneme bi sorayim.


  • common of demons  (04.06.14 21:24:09) 
evet kök geçiyordu adında, matematik ingilizce gibi bir çok kitapçığı vardı. ahan da bir örneği:
image5.sahibinden.com

  • oxygene  (04.06.14 21:25:17 ~ 21:27:31) 
kök ya, evet! hatta şu da minisi: alpiharikalardiyarinda.blogspot.com.tr
ama hala adını da bulamadım kendisini de :/

  • duma duma dum  (04.06.14 21:32:22) 
kokyayincilik.com.tr burda arastirman lazim.


  • common of demons  (04.06.14 21:36:51) 
nereden baksanız 16-17 yılı vardır bunun, yayıncının envanterlerinden yok olmuştur çoktan. çocuk aklımla çözüp çözüp, laptop hevesiyle kullandığım gelir aklıma o plastik plakayı, bu kadar bilindiğine şaşırdım, iyi ki sormuşsun geçmişe döndürdü. bir de duyurucu arkadaşın eklediği linkteki bir yorumdan yola çıkarak aradım da, yup öğreniyorum-oynuyorum seti gibi bir sekilde de bulunabiliyormuş.


  • oxygene  (04.06.14 21:41:46 ~ 21:47:10) 
Cok kaliteliydi plastigi falan, sozluk'de 2 entry yazilmis ama hakkinda simdiye dek.

www.youtube.com

Simdi metal riff'i ile vidyoya baslayan badass bir yayinevi dagitiyor sanirim. Kok Yayincilik'a maille falan sormak lazim hala var mi bu set diye, yoksa bu firmaya bakmali. Almanlar yaratmis fikri ama galiba.

www.onelyayincilik.com ahaha ulan bir seyi de kirletmeyin! :)
  • common of demons  (04.06.14 21:55:42 ~ 22:02:49) 
abi inanamiyorum, cocukluk anilarima dair o eksik kismi tamamladiniz resmen. inanilmaz.

bu bende var hala bu arada. evde duruyor ama aramizda 3000 km falan var.
  • osuruklu  (04.06.14 22:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.