[]

kucuk kardese dogumgununde elektronik bateri?

7 yasinda bir oglan var elimizde. yaz bitince 8 olacak. bateri bateri diye oluyor abisi gibi, kursa baslatmislardi babamlar simdi gidemiyormus kursa para yetismiyor diye. sacma sapan seylere yetisiyor buna yetismiyor neyse o konuya girmiyorum. eve bateri almak cok sacma fikir zira hem yer yok olsa da apartmanda yasiyorlar olmaz. bu kulaklikla calabilecegi elektronik baterilerden alayim mi para biriktirip? yurtdisindan getirme imkani var en ucuz nasil bulurum demiyorum o yuzden. yoksa baska bir sey mi dusuneyim?

baterist olmasini devam etmesini beklemiyorum cocuklugumda gencligimde hala her ay baska bir seye merak salan biri olarak. ama cocuk hem stres atiyor derslerden hem de bebekliginden beri elvisle acdc yle falan buyuttum herifi bizim gibi cop muzik dinlemedi. kaliteli muzik dinleyip eslik falan ediyor kendince. alayim dimi la benim abim bana alsa mutluluktan ucardim.


 
al tabi abisi mutlu olur


  • acckr  (04.06.14 20:34:34) 
Al tabi. Ben kendime ait ilk sazımı 19 yaşında alabildim aylarca çalışarak. Gençlere imkan verin. :D


  • alperz  (04.06.14 21:01:26) 
@zazazarate oncelikle cok tesekkurler detayli cevap icin.

hocam tabi ki eglenerek ogrensin diyorum. kurs olmadan evet bence de ogrenemez ama kurs hatirlamiyorsam cok cok pahaliydi, bir kerelik bateri parasi biriktirebilirim harcliklardan part time isten ama surekli kurs parasini odeyemem. ama anlattiginiz gibi bayagi ciddi duruyor durum o yuzden bir sure olsa da devam etmesi icin bastiracagim anne babaya bakalim.

haliyi bilmiyorum ama o sorun degil hallolur.

butcemi kestiremiyorum henuz ne kadar birikir bir kac ayda bilmiyorum yurtdisindan alma imkani var dedigim gibi turkiye'den almaya gerek yok. ebay de ucuz seyler var acikcasi gidip en iyisini almaya hic gerek yok kardesim bana azicik cekmisse. ben onun yasinda 20 liraya miniyatur bateri seti almistim bir gun delirip patlatmistim sonra bi daha hic yenisini isteyip calmadim :D bir sure sonra illa ki sikilir cok para vermeye gerek yok. bulsam ikinci el alirim hatta en iyisi.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (05.06.14 04:36:07 ~ 04:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.