[]

David Burns- İyi Hissetmek Hk.

Arkadaşlar merhaba,

Geçen duyurunun birinde görmüştüm bir arkadaş okuyup bitirmiş; ama kendisine soramadan duyuruyu kaybettim. Doktor tavsiye etti;yorumlarına falan baktım çok tutulan bir kitap; biraz kişisel gelişim kitabına benziyor gibi ve ben önyargıyla yaklaşıyorum sanırım. İçindeki egzersizleri uygulayan,kendisine fayda sağlayan oldu mu merak ettim. Çok teşekkürler.


 
O işe @compadrito bakiyür.


  • eski kafasi gidiklerdenim  (04.06.14 17:14:24) 
Fenk yü gafası gidikcim.

Fiziksel sağlığını, herşeyin ve herkeşin üstünde tutacan.
Çocuundan bile önemli olacak.
Önce gendinizin, soğna çucuunuzun okşizen maskesini takın!
Önce can, soğna cânan!

iyi hissetmenin 1 no'lu kuralı, fiziksel sağlığını herşeyin üstünde tutmandır. bir bebek ihtimamıyla bakmandır sağlığına.
bunun değerini ileride anlarsın.

(bkz: iyilik yapmak/@compadrito)

sonra iyilik yapmak
sonra çok çalışmak
yardım etmek

sonra (bkz: kitap okumak/@compadrito)

o kitabı tavsiye eden kişi doktor ve belki de psikiyatr olduğu için de alıp okumaya değer. bi bildiği vardır.
farzet ki kişisel gelişim kitabı ve içinde bir cümle hoşuna gitti. hayatının bir bölümüne ışık tuttu, bişeyi kolaylaştırdı, annamanı sağladı. onun için bile okunur o kitap.

benim pek okumam yazmam olmadığından kelli, fikir beyan edemiyom.
  • compadrito  (04.06.14 19:23:00 ~ 05.06.14 05:23:18) 
denemekte fayda var o halde; hepinize teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için.


  • noexpectationsnodisappointments  (05.06.14 13:16:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.