[]

Nerede yaşamalı? Florya mı Bakırköy mü?

Yakın zamanda evlenip ayrı bir eve çıkmam gerekecek. Nişanlım Zeytinburnu sahilde ben ise AHL Serbest Bölgesi'nde çalışıyorum. Çevrede ikimize de uygun olabilecek 1500 tl nin altında kiralık ev yok. 1500 Tl verip incirli caddesi üstünde metrobüse yakın temiz bir eve çıkabiliyoruz. daha az vermeyi göze alırsak maalesef abuk subuk evler çıkıyor karşımıza.

incirlideki ev içi tamamen yenilenmiş 4 katlı bir binanın 4. katında 2+1 90 m2 bir daire. şimdi ben bu daireye vereceğim parayla florya adakale caddesi üstünde 4 katlı bir evin zemin katında 100m2 büyüklüğünde 3+1 bahçeli havuzlu otoparklı sessiz sakin bir daireyi de kiralayabiliyoruz. Merkeze biraz daha uzak kalıyor ama otobüs minibüsler evin tam önünden geçiyor kısa aralıklarla.

Sizce hangisini tercih etmeli?
Alternatif fikirleriniz var mı?

sevgiler,

 
Bu sizin beklentinizle ilgili, sakin bir hayati seviyosaniz florya, daha herseyin merkezinde olmak istiyosaniz bakirkoy, ben olsam tabi ki floryayi secerdim


  • balpolen  (04.06.14 15:21:27) 
Ataköy'e bir göz atabilirsiniz.


  • Arch  (04.06.14 15:24:24) 
ben de direkt florya'yı tercih ederdim


  • yimirta  (04.06.14 15:29:55) 
Ben bakirkoy derim. Her yere ve her seye kolay ulasim var. 20yildir orada oturuyotum zaten.


  • kint  (04.06.14 15:30:32) 
fiyatları bilmiyorum ama ataköy 9. kısım diyorum. hem sakin, hem de metrobüse çok yakın.


  • zgrydn  (04.06.14 15:38:08) 
bçköy hacım.
merkezi

  • seyduna6687  (04.06.14 16:20:39) 
yeşilyurt


  • jamswety  (04.06.14 16:27:04) 
Bakırköy çok keşmekeş. Çok uzun süreler Florya-Yeşilköy ekseninde yaşadım. Tadını çok az bölgede bulabilirsiniz. Tek başınıza eve çıkıyor olsanız ne ala, Florya'daki eve geçmenizi gözü kapalı tavsiye ederdim. Şimdi evlenerek ve temelli taşınmayı düşümdüğünüz için zemin kat biraz zor. İyice araştırırsanız, rutubeti mutubeti yoksa, yer altında değlilse, ya da bununla başa çıkabiliriz diyorsanız. İleride çocukların da rahat büyüyebilmesi, koşup oynayabilmesi için elbette Florya.


  • pandispanya  (04.06.14 16:31:43) 
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. ataköy oldukça pahalı kalıyor diğerlerine göre. bu nedenle seçenekler dahilinde değil.


  • flexin  (04.06.14 16:58:09) 
floryayı seçerdim ben. ama siz de biraz yönlendirme yapmışsınız floryayı seçmemiz için.


  • troll degil  (04.06.14 19:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.