ben bu krediden almaya karar verdim. ancak başvurunun ilk basamağı için "Mesaj gönderin: TC Kimlik Numaranızı ve ING Taze Kredi paketinden çıkan başvuru kodunu, aralarında bir boşluk bırakarak yazıp 2229'a gönderin. (Örnek: TCKN KOD)" yazmışlar.benim her şeyden önce anlaşmalı bir migros'a gidip ING
ben bu krediden almaya karar verdim. ancak başvurunun ilk basamağı için "Mesaj gönderin: TC Kimlik Numaranızı ve ING Taze Kredi paketinden çıkan başvuru kodunu, aralarında bir boşluk bırakarak yazıp 2229'a gönderin. (Örnek: TCKN KOD)" yazmışlar.
benim her şeyden önce anlaşmalı bir migros'a gidip ING Taze Kredi paketi mi almam gerekiyor?
0
www.ingbank.com.trmigrosa her halükarda gitmeniz gerekiyormuş. :
" Kimliğinizi doğrulatın: Başvuru onayınız cep telefonunuza SMS ile geldikten sonra anlaşmalı Migros mağazalarındaki ING Bank Hizmet Noktası'nda kimliğinizi doğrulatın ve sözleşmenizi imzalayın. Bu işlemi size en yakın şubemizden de gerçekleştirebilirsiniz. "
0