[]

Eğlence Merkezi Jeton İadesi

Geçen gün Neomarin alış-veriş merkezindeki eğlence merkezine gittik. fazla jeton almışız iade etmek istedik. Yokuşun en yukarısını yaptık. İade konusunda israrcı olunca çirkinleşmeye başladılar. Jetonlu sistemde çalıştıklarını, her yerde jeton iadesinin olmadığını söyleyip hadi hadi yine gelirsiniz minvalinde bir şeyler söylediler.

Eğlence merkezine tek bir yerden giriş var ancak oyuncaklar için ayrı ayrı turnikeler var. Yani desem ki kişi başı giriş ücreti olarak aldılar bunu iade etmeyebilirler ama o da değil.

Şimdi bunu oraya yazmış olması satılan mal/hizmet ayıplı olmasa bile benim tüketicinin iade ve/veya ürün/hizmetten cayma hakkını ortadan kaldırır mı?

Tüketici hakem heyetine gideceğim zaten görüş almak istedim. Bir de bu durumu şikayet edebileceğim başka bir yer var mı? Vergi dairesi, zabıta filan, İSKİ, İETT artık neresi varsa?

15 liralık bir iade aslında bu parayla ölmem ama takınılan tavır ve dayatılan sistem sinir bozucu.

 
Etik midir, ticari itibardan dolayı kanzuk gelir mi bilmem ama gidip giriş kapısının önünde içeri girmeye niyetlenen insanlara "girmeyin, müşterisine değer vermeyen bir yer burası. küçük hesapların peşinde koşan bir yer." şeklinde, hakaret seviyesine varmadan ve abartmadan bir mini karalama kampanyası yapabilirsin.

1 müşteri bile içeri girmekten vazgeçse işletme için kayıp demektir.
  • cakabo  (04.06.14 10:21:57) 
avm müdürü de çözebilir.


  • uykusunu yakalayan adam  (04.06.14 11:48:38) 
Gittik konuştuk şikayet formu oluşturdular.


  • Kazmapolitan  (05.06.14 09:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.