[]

Hangi filmdi bu?

Hani bir tarafında askerlerin beklediği diğer tarafından bir sürü insanın kovaladığı köprüden koşarak arkadaşlarına yetişmeye çalışan bir askerin olduğu patlamalı falan bir sahnesi olan savaş filmi vardı ya? Ünlü bir filmdi sanırım ama unutmuşum.

Var mı hatırlayan?

not: er ryan'ı kurtarmak değil. dediğim sahne böyle ormanlık, tropikal alanda geçiyordu...

ekleme: hatta parodisi tropic thunder'da mevcut: www.youtube.com

 
hayır o olmadığından eminim. er ryan'daki köprü böyle taş kemer bir köprüydü sanki. benim dediğim filmdeki köprü böyle makas kirişli, geniş sayılabilecek bir köprüydü. hatta zemini ahşaptı diye hatırlıyorum.


  • kisa bisey olsun istemistim  (04.06.14 09:49:41) 
tropic thunder


  • sadegazoz  (04.06.14 09:55:45) 
@sadegazoz hayır değil ama;

zaten tropic thunder'ın yaptığı bir sürü savaş filmi göndermesinden (parodi) biriydi bu sahne de. orijinali var yani. ben de thunder'ı izleyince hatırlamaya çalıştım zaten.

şimdi tropic thunder'daki sahne şuydu: www.youtube.com

yukarıdaki videonun sonunda ben stiller'ın düşüşünü the platoon filminin sonunda görüyoruz. yani bu sahnenin parodisiydi: www.youtube.com

acaba bu sahnenin öncesinde bir de köprü var mıydı diyerek the platoon olabilir mi diye de sorumu genişleteyim...
  • kisa bisey olsun istemistim  (04.06.14 10:04:45 ~ 10:05:32) 
  • hikaye mesture  (04.06.14 11:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.