[]

Bıçaklanma olayı

Bu videoda bıçak nereye denk gelmiş olabilir? Tahmininiz var mı?

eksisozluk.com


 
böbrek gibi geldi bana sırta omuriliğe yakın bi yere gelmiş


  • basond  (03.06.14 23:49:50) 
omurgayı tutturmuş helal olsun. tam oraya gelmediyse bile oldukça yakın. zaten omurgaya geldiyse ölüyorsun.


  • saturn  (03.06.14 23:51:18 ~ 23:51:33) 
Sol ciğer ve kalbin alt kısmına denk gelmiş olabilir.


  • diyanet takvimi  (03.06.14 23:51:28 ~ 23:52:10) 
ben adamın bıçaklandığı anı üçüncü izleyişimde görebildim.

devamında başka bir darbe gelmemiş mi? adam bıçaklandıktan sonra "napıyon lan" dercesine arkasına dönüp, basıp gidiyor diğer tarafa. nasıl ölüyor ki?

ayrıca "omurgaya geldiyse ölüyorsun" ne, bilgisayar oyunu mu bu? niye ölüyorsun? ne oluyor yani beyin mi ölüyor omurgaya gelince?
  • pescador  (03.06.14 23:57:39 ~ 23:57:50) 
omurganın içinden omurilikler geçer. omurga omurilikleri korur.

bu omurilikler beynimizden başlar kuyruk sokumumuza kadar gider. organları yöneten sinir sistemi yani.

zarar görürse felç kalınabilir. kötü sonuçları olur. ölmek tercih edilir.

videoda bıçaklanan dallama o anın şokuyla elbette hiç bir şey hissetmemişti.r yarın birgün siz de pıçaklansanız ilk an "noldu lan bi sıcaklık bastı" gibi şeyler geçirirsiniz kafanızdan.
  • saturn  (04.06.14 00:08:35) 
@saturn, öyle de, sonra nasıl ölmüş ki? yani beyni mi durmuş mesela? kan kaybından mı ölmüş? ne olmuş da ölmüş?

hiç bıçaklanmadım ama çok tehlikeli bir yerden olmadığı sürece bıçağı önemsiz görüyordum ben hep. yani şah damarı ya da kalbe gelmediği sürece pek bi halt olmaz diye bilirdim. bi sevdiğimin mesela bacağından bıçaklasalar tamam telaşlanırım elbet ama "ölmez lan" diye düşünürüm ister istemez.

yanlış mı düşünüyom? sırtından bıçaklanıp ölünür mü yav? daha korkunç oldu şimdi bıçak iyi mi.
  • pescador  (04.06.14 00:10:33) 
bıçak hayati organlara gelirse bağırsak böbrek karaciğer akciğer kalp gibi öldürücüdür küçük bir delik bile iç kanamaya sebep olabilir.
Bıcaklanmak teklikelidir.

  • basond  (04.06.14 00:12:45) 
akciğer + aort diyorum. aort tam kalbin altında ommurganın hemen sağında yer alıyor. O çocuğun omurgayı delebilecek kadar güçlü olduğunu sanmıyorum. Bıçak dibine kadar girdiğine göre kaburgaların arasından akciğere sokmuş dibine kadar .


  • rexex  (04.06.14 01:14:50) 
ayrıca adam büyük ihtimalle iç kanama ve kan kaybından ölmüştür. gerçi o kan karın zarından geçip karın boşluğuna dolabilir mi bilmiyorum ama akciğer delindiyse kendi kanında boğulmuş olma ihtimali de var.


  • rexex  (04.06.14 01:16:24) 
tam kalbine gelmiş gibi görünüyor. ama 3-5 dakikada ölmek için kalbe gelmesi şart değil.

omurilik o kadar savunmasız değil. omurgadan çıkan ve bi kafes gibi birbiri ile bağlı kemik zinciri arasından geçiyor.
  • orpheus  (04.06.14 02:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.