[]

O konuda Youtube'a ben de cok kirginim

Mobilde uygulamasinda olsun browserda olsun video izlerken youtube'u arka plana alamiyorum, alinca video kesiliyor. Halbuki ben muzik ya da baska bir sey dinleyecegim diye mal mal videoya bakmak istemiyorum cogu zaman.
Nedir cozum?
Belirtmeyi unutmusum, Android kullaniyorum.


 
Cogunlukla yok oyle bir cozum. Android'te de, iOS'ta da baska bir uygulama ya da sayfaya gecince kapaniyor namissiz...


  • metal revolution  (03.06.14 22:58:25) 
ios'da önceden şey vardı, hala çalışıyor mu bilmiyorum:

youtube'dan videoyu (şarkıyı) açın, sonra kapatın. sonra alttan çekiştirin yukarıya (unuttum adını, bi şey açılıyo ya işte wirelessı vs açıp kapatabiliyosunuz) oradan play tuşuna basın.

ios 6'da çalışıyordu da 7'de hiç denemedim.
  • i was me but now he s gone  (03.06.14 23:01:19) 
7'de de calisiyor:

www.youtube.com
  • crown  (03.06.14 23:04:44) 
Ios icin soyle,youtube u safaride acin,sarki calarken sayfayi asagiya alin sonrada alttaki islemler sekmesini acip oradan play simgesine basin kendi kendine calisir.


  • cizgilipijama  (03.06.14 23:05:14) 
Android te coklu pencere uygulamasini kullanabilirsiniz. Telefonun kendi ozelligi. Coklu pencereyi acin. Sonra kenarda cikan gri kucuk seyden istediginiz gibi coklu pencere halinde kullanabilirsiniz.(Ama yine de youtube'u kapatmamaniz lazim, altina koyuyorsunuz pencereyi.)


  • Olric  (03.06.14 23:11:48) 
Olric, benim telefonda yok ondan. Indirdim bir tane ama calismadi, calissa da kullanisli olmayacakti zaten.


  • f_d  (03.06.14 23:23:30) 
Viral Popup ve PVSTAR+ gibi uygulamalar var Youtube'u pop-up pencere gibi açan ya da arka planda oynatan. Onları deneyebilirsin.


  • zetsuboushita  (03.06.14 23:45:26) 
androidde pvstar+. ister arka plana at, ister telefonu kilitle çalmaya devam ediyor.


  • inheritance  (04.06.14 09:25:21) 
pvstar+ denedim, iyi gibi duruyor. bakalim uzun soluklu olacak mi.


  • f_d  (05.06.14 18:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.