[]

Amerika'dan Gelen Akraba Bizle Dalga Mı Geçiyor?

Öncelikle evimize gelen misafirlerden hiç bir şekilde hediye falan beklemiyorum bunu baştan yazayım. Lakin bu Amerika'dan gelen akrabalar bize geldiğinde özdilek havlu alıp hediye diye getiriyorlar. Bursalı adama özdilek havlu ve kestane şekeri getirmelerine gıcık oluyorum. Üstelik özdilek bana 15 dakika mesafede.

Amerika'dan gelip kayserili adama pastırma hediye edildiğini düşünün :S

Ben mi içimden büyütüyorum yoksa onlar mı doğrusunu yapıyor. Ben de onları ziyarete gittiğimde bilmiyorum Philadelphia nın nesi meşhur ondan alıp vercem ellerine. En kötü Amerikan bayraklı bi havlu alırım onlara herhalde. Ne bilim gıcık oldum yaaa.. Zaten geçendeki kız olayı boka sardı, canım sıkkın...

 
ahahaa bu ne lan. dediğin gibi yap sen de anca öyle anlarlar durumu sanırım


  • rapon  (03.06.14 19:52:06) 
kolayına kaçıyorlar işte. sabun al bence ama birkaç defa kullan ellerini falan yıka öyle ver. müstahak.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.06.14 19:54:00) 
kovboy şapkasından daha şahane bir hediye gelmedi aklıma..


  • lucifer morning star  (03.06.14 19:54:36) 
herkese hediye almak kadar zor bir is olmadigindan kimseye amerikadan hediye almamislardir. size gelirken yoldan havlu almislardir ama turkiye ye sirf sizi ziyarete geliyorlarsa o zaman ayip.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (03.06.14 19:57:54) 
Obama posteri al


  • sapkasiz cikmam abi  (03.06.14 19:58:29) 
Sen beni guldurdun, Allah da seni guldursun, tramvayda bildigin kahkaha attim valla


  • balpolen  (03.06.14 20:06:53) 
philly cheese steak yemeye götür sen de onları hocam. amerika hasreti çekmesinler ahahahaha


  • argent dawn  (03.06.14 20:11:11) 
Ahahah bizim de Almanyada yaşayan akrabalar, üzerinde boğaz köprüsü deseni olan bir kilim getirmişlerdi bize..
Oluyo öyle..

  • innerbliss  (03.06.14 20:13:02) 
Rocky'nin ABD bayraklı şortlarından bul pazarlarda vardı bir dönem.
Onu hediye et, hem de 3. sınıf kumaştan...:)
Not: Dibine kadar haklısın!
  • gece lampulu  (03.06.14 20:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.