[]

game of thrones serisi kitapları hepsi spoilerli sorular

selams sevgili GOT'a gönül verenler, george abiye hem hayranlık besleyip hem de içten içe gönül koyanlar, red weddingde gözleri dolup, joffrey kahpesinin ölümüne içlerinin yağı eriyen, kızıl rahibeye inceden içi kıpırdayanlar..
kitapları okumamış olanlar için oldukça spoilerin dibi mevzulardır kendileri, haberiniz olsun..

ben kitapların hepsini dün gece bitirdim, halen etkisi altındayım. size sorularım var, beni aydınlatın, bişey yapın..

1- jon snow'um canım içi öldü mü şindi? ah o kılıç darbeleri bana girmiş gibi hissettim soğuk çeliği töbe yarappim. ölmemiştir ya.. dimi?
2-danaerys'i dothrakların çim denizinde khal drogonın ko'su bilmemkim vardı, o ölünce kendi khalassarını alıp çekip giden, o mu buldu yoksa şu theon'un amcasıgilin donanması mı?
3-tyrion şimdi ikinci kardeşler mi ne oldu ya, anlamadım dany'i öldürmeye çalışan güruha mı dahil oldu? noldu o?
4-jon snow sizce de lyanna stark'ın rhaegar tarafından tecavüzünün çocuğu mu? ned onu targeryan kanı taşıdığı için öldürülmesine engel olmak için mi sakladı herkesten?
5-jamie lannister brienne the beauty tarafından çağrıldı gitti ya, briennenin omzunda bandaj mı ne vardı. onu cath astırdıydı da geri getirttiler ateş büyüleriyle onu gizlemek için o demi? yani o aslında jamie'yi öldürsünler diye onu oyunla ardından getirtiyo demi?
7-oha arya oha
8-şimdi aryayı çirkin bi surata büründürdüler de adamı öldürmeye yolladılar ya 7yüzlü tanrının evinde, ben mi bir şeyleri kaçırdım? adamı izledi izledi, onunla ticaret yapacak başka bi adam vardı, onu gözüne kestirdi.sonra gitti onun kesesini delip içine onların sikkelerinden sıkıştırdı geri kaçtı tapınağa. iyi kalpli adam da adamı öldürdün demi dedi, arya parayı keseye koyduğunu söyleyince akıllısın falan dedi. e o tacir adamı öldürmedi ki arya? anlamadım orayı..
9-sam ve gilly nerede kaldı en son? aemon öldü zaten dimi?
10-stannis ölmedi demi aslında. bolton piçi john snow'u ikna edebilmek için öyle dedi. eğer öldüyse nerde öldü? iron banktan gelen braavoslu adam nerden çıktıydı? kırmızı rahibe görmedi mi ateşlerinde?
11-kırmızı rahibe azor ahai stannis sandıydı ama aslında yanıldı demi?
bonus:sizce kırmızı tanrı mı gerçek, ki öyleyse ötekilerin tanrısı da gerçek olmalı, 7 yüzlü tanrı mı eski tanrılar mı? ne diyosunuz? ben bu konuda agnostik takılıyorum misal

 
hepsini tartışmak isterim şu an ama çok tepki alırız. duruma göre bakayım da katılayım :)


  • kerbeee  (03.06.14 17:52:56) 
1- jon snow un akıbeti son sayfada dahi belirsiz , fan forumlarında yazanlar gmm nin süpriz yapmayı sever oldugu .. yani bence gmm jon snow u öldürmeyecek.
2- theon un emmisigil'in donanması buldu
3- hyr tyrion un amacı dany e katılmak .
4- tecavüz değil aşk cocugu jon snow , rhegar ile lyanna stark ın aşk yaşadığı bir gerçek.
5- brienne lady stark a verdiği sözü tutmaya çalışıyor hala.. est sularus oth mithas kafalarında kendisi
6-. 6 yı atlamışsın sanırım heyecandan
7- bence de oha arya oha
8- birine bir kötülük yapacaksan ona son bir şans vermek için evinin kapısına tek kursun koyarsın , aryada benzer bir rajon gösterisi yaptı.
9- hatırlamıyorum.
10- stannis ölmedi .
11- kırmızı rahibe ise stannisin chosen one oldugu konusunda artık tam emin değil.azor ahai büyük ihtimalle jon snow

12- bütün bahsedilen tanrılar gerçek.. yunan mitolojisinde de tanrılar ve titanların savaşları anlatılır.. benzerlik taşıyor..
  • lucifer morning star  (03.06.14 18:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.