[]

üsküdardan beykoz korusu ibb sosyal tesislerine gidiş

pazar akşamı 8'de arkadaşımın beykoz korusu sosyal tesislerde düğünü olacak. arabam yok, bi şekilde toplu taşıma imkanlarını kullanarak kocamustafapaşadan beykoza varmam gerekli. aynı şekilde dönüş de tabii. en kolayı üsküdara geçip oradan gitmek dediler. üsküdardan sonrası ise sanırım 2-3 aktarmayla oluyormuş. zaten üsküdara kadar da bir otobüs ve bir vapur yolculuğu vasıtasıyla 2 vesait var 3 de üsküdardan sonra toplamda 5 vesait yapmakta. bi de tabi sosyetik yerde düğün olunca ona göre de süslenip gidicem etekle falan bu kadar indi bindi yapmak istemiyorum. bu söylenen dışında başka gitme şansı var mıdır? çünkü düğün akşam olacak ve aynı şekilde de eve dönüşü olacak bu işin. taksi tutsam gidiş geliş takacağım çeyrek kadar para öderim muhtemelen dimi? bana bi akıl verin panpalar.




 
üsküdar'dan 15 veya 15p'ye binip ibb sosyal tesisleri durağında ineceksiniz ama bir de duraktan aşağı yürüyeceksiniz. topuklu ayakkabıyla yokuş aşağı yürümesi zor olur öncelikle onu bir söyleyeyim. kocamustafapaşa'yı bilmiyorum o yüzden yardımlarım bu kadar olabildi.
taksi çok yazar bu arada.

  • kırmızıkaşekaban  (03.06.14 16:13:31) 
ehliyet varsa araba kiralayın, taksiden ucuza gelir herhalde. veya arabası olan bir arkadaşınız varsa rica edin sizi getirsin götürsün holosko artı bir miktar paraya.


  • inheritance  (03.06.14 16:24:44) 
kocamustafapaşadan mediciyeköy'e gideceksin. oradan da 121A ile beykoz'a giderken ibb sosyal tesisler durağından inmen gerekiyor.

üsküdar üzerinden 15 veya 15P geliyor ve yine aynı durakta inilmesi gerekiyor. durakta inince 30 metre kadar geriye yürüyüp sağdan girmek gerekiyor.
  • lesmiserables  (03.06.14 16:48:07 ~ 16:48:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.