[]

iade ve degisim hakki

Merhaba,

Gecen hafta bir notebook aldim. Touchpadi ve optik surucusu sorunlu, ikisi de biraz egri. Touchpadin bir yeri dokunmayi algilasada tiklanmiyor ve bluraydrn disk durdugu anda garip, ciyk diye bir ses geliyor.

Gidip bunu degistirmelerini isteyecegim. Hakkim var mi? Ozetle degisim ve iade kosullari neler? Yasa da gecen hafta degismis, bugun ogrendim ve incelemeye firsatim yok.

Bana gore soyle riskler var:
- Urun kullanilmis diyecekler, kullanmadan sorunlari anlayamazdim.
- sorunlara ikna olmayacaklar.
- Iade olacaksa Bimeks ceki vermeye calisacaklar.
- Buyuk bir bolumunu Edenred cekleriyle, birazini da kredi kartiyla aldim. Cekle aldigin icin para iadesi yapamayiz diyecekler.

 
değişim isteyeceksin. kasma kendini. git götür hemen.


  • zam sampiyonu domates  (03.06.14 13:11:34) 
Nereden aldığına bağlı elbet sorun çıkaracaklar. Ama hakkın var. İade hakkın da var, yenisiyle değişim de. Çek yerine para vermelerini bekleme.


  • watanabe san  (03.06.14 13:22:00) 
www.resmigazete.gov.tr

8.maddeye bak
  • watanabe san  (03.06.14 13:24:19) 
Aslinda iade degil degisim istiyorum, cunku bu sinifta bulabildigim en uygun notebook bu. Ama yine sorunlu cikarsa ne olur diye de dusunuyorum.

Watanabe san, 28 Mayis 2014'te cikan kanunda umarim bu madde gecerlidir.
  • fadetoreality  (03.06.14 15:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.