[]

Endülüs - Tavsiyeler

Trip advisor vb. sitelere de bakıyorum lakin ispanya'da endülüs bölgesini gezmiş olanlarınız, şu şehirde şurada yemek ye, şuraya git diye tavsiye verebilir mi?

halihazırda kurtuba camii, el hamra sarayı gibi yerler değil de sizin tecrübe edip beğendiğiniz şeyleri soruyorum. mesela başka bi duyuruda bi arkadaş granada'da La Gran Taberna'da yemek yiyin demişti. gibi gibi. şu şehirlerdeki her türlü tavsiyeye açığım:

toledo, cordoba, sevilla, ronda, marbella, malaga, granada ve motril

 
şu blog'da endülüs yolculuğundan bahsetmişlerdi.
genelde otel tavsiyesi ya da gezi sırasında yapmanız/yapmamanız gereken şeylerle ilgili bilgi veriyorlar.
bir okuyun isterseniz.

ben okumuştum, ama hatırlamıyorum.
şimdi pek vaktim de yok, o yüzden ne kadar yardımcı olur bilemiyorum.

www.gumuspusula.com
  • blatta hiberna  (03.06.14 11:53:43) 
Granada'da bazı Cavelerde düzenlenen flamenkolar çok kötüydü rastgele gitme, internetten bul önerilen şovları. 1 kere yetmiyor, 3 gece, 3 ayrı şov izledim doyamadım ama isimlerini hatırlamıyorum. Ama bence en iyisi sevilladaydı.
Toledo kartpostal gibi, nereye baksan manzara, oradan Kılıç al hatıra ama pazarlık yap, bir de mazapan ye, başka bi özelliği yok. Kalmana gerek yok Toledo'da.
Malaga'da, Marbella'da şahane sahiller var, tarihi kısmını boşver.
Ama şu hayatta gözlerimin gördüğü en mükemmel eser el hamra'dır, ötesi yok.
  • naapsam  (03.06.14 12:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.