[]

Adet söktürücüler

Kaç gün içinde regl olmanızı sağlar?

İlacına göre değişir mi?
Annem istiyosan git hastaneye iğne vursunlar regl olursun vs dedi böyle bi iğneyle çözümü var mı?

 
tarlusal mı ne var ama iğneyi bilmiyorum


  • metehan01  (03.06.14 09:48:07) 
Ben onceki ay ertelemek icin ilac almistim sonra olmadim baya. İnternetten baktim gunde 2-3 defa adacayi icin yaziyordu ictim 4 gun sonunda oldum. Ha senin durum belki farklidir doktora gorunmen daha uygun olabilir.


  • duzsac  (03.06.14 10:19:04) 
Cöre otuna bal ve limon mu onun gibi bisey sıkın yiyin..


  • Barbunya2  (03.06.14 10:22:51) 
Test îçin regl olmam gerekio keyfini beklersem üç beş ay gelmez bi de.
Ondan ilaç kullancaktım

Da

Asıl soruyu anlamadınız
İlaç ya da alternatif tıbbı kullandım diyelim
Kaç günde regl olurum?
  • indescribable  (03.06.14 10:39:15) 
Eskiden varmış ama artık öyle bir iğne yok piyasada.
eğer vaktin varsa şöyle birşey yapabilirsin, promolut veya doğum kontrol hapı kullanmaya başlarsın, 10-15 gün kullanıp bırakırsın, belki o zaman reglin erken gelebilir.
çok ısrar edince doktorum bana bu yöntemi söylemişti. ama garantisi yok ve regl düzeninin içine sıçıyorsun. zor toparlanıyor sonra.
alternatif tıp ise ancak gecikmiş regli olmanızı sağlar, erkenden regl oldurmaz size. civanperçemi çayını öneririm.
  • innerbliss  (03.06.14 11:37:00 ~ 11:38:07) 
Kesinlikle tıbbi bir bilgim yok bunu baştan belirtmek istiyorum;

Regl olamama sorununu 1 2 yıl boyunca sürekli yaşadım, regl olamıyordum, saçma sapan 1 gün azıcık geliyordu sonra hiç gelmiyordu, 5 gün sonra biraz daha geliyordu, mütemadiyen sinirliydim, şişkinlik cabası, karnım burnumda geziyordum falan.. Doktora gittim tahliller vs yapıldı, bir sorun yok, senin düzenin böyle stres yapma dedi yolladı. Neyse mevzunun aslına geliyorum;

Geçen ERTESİ GÜN HAPI içtim, 19 Mayıs'ta içtim, 29 mayıs'ta regl oldum ama nasıl bir olmak.. Mutluluktan geberdim adeta. Reglim hala devam etmekle birlikte hemen doğum kontrol hapına da başladım. Bilirsin Doğum Kontrol Hapı düzene sokar.

Tavsiye ederim deme titrine ve yetkisine sahip değilim lakin bir yol bu da. Ben denedim başarılı oldu sen de bir sor soruştur istersen.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (03.06.14 11:51:05 ~ 12:01:41) 
Kullandığım bi ilaç yüzünden adetim gecikiyordu, kadın doğum'a gittim tarlusal verdi. Kullanıp işe yaramazsa başka bir ilaç yazarım demişti. İçinde sanırım 12 adet vardı; günde 2 tane içtim ilaçların bitmesine yakın 5.gün falan olmuştum. Ama tabii kadın doğuma danışmanızda fayda var, regl olmam gerek deyip kafaya göre kullanılır mı bilmiyorum yan etkilerini vs.


  • noexpectationsnodisappointments  (03.06.14 13:07:57) 
farlutal 8 günde getirir maximum. kekik suyu içersen 3. günde gelir maximum.


  • exist is pretty  (03.06.14 13:18:10) 
hayıt tohumu ic. bende 1 ay 7 gun sapitti, uzatti. 2 ay her gun blendirdan gecirip 5 dakka kaynatip ictim. bi su bardagi kadar.
kabuk cok sert oldugu icin kirilmasi gerek. 4 aydir her ay 2 gun erken oluyo
kadinlikla ilgili her duzenlemeyi yapiyo..
  • amorphous  (04.06.14 00:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.