[]

ne yapıcam ben şimdi :(

notlar açıklandı beklediğimden çok düşük ortalama yapmışım daha doğrusu hedeflediğimden. düşük bi ortalama 1. sınıf bitti düzelir mi bundan sonra yoksa ortalama işinden ümidi kesmeli miyim :(




 
dusuk olanlari tekrar al yukselt ortalamani, niye hemen umidi kesiyorsun ki... daha 1. sinifmissin.


  • me23  (02.06.14 22:13:46) 
Bir dönem 1.80'e düşmüşken, sonuç olarak okulu 3 küsür ortalamayla bitirdim. Eğer derece yapmaya, okul birincisi filan olmaya çalışmıyorsan (ki zaten şu saatten sonra olmaz:p) her türlü düzeltebilirsin :)


  • pandispanya  (02.06.14 22:15:58) 
aslinda duzelir ama nasil baslarsa oyle devam ediyor. 1 sinifin sonundaki ortalamasindan cok da farkli bir ortalama ile mezun olan gormedim ben. ilk seneyi 3.5 ustu tamamlayan yine 3.5 ustu mezun oluyor. 2.5 alti tamamlayan da yine 2.5 civarlarinda bitiriyor. eger yaz okulu varsa yaz okulunda dusuk olan derslerini yukseltmeye calis.


  • crucio  (02.06.14 22:16:08) 
sinirini bozmak gibi olmasında ama genelde basladıgın ortalamanın etrafında bir notla bitiriyorsun eğer cok istisna biri değilsen. yani 2.80'se mesela 2.60 veya 3.00 olur. genellikle kendi çevremden ve üst sınıftakilerin kendi durumalarını anlattıklarından yola cıkarak konusuyorum.

bilkent için konusuyorum, genellikle A bile alsan anasını satiyim yukarı cok az çekiyor bir türlü yükselmiyor çünkü illaki başka bir şeyden c veya c+ alıyorsun o daha fazla etkilibir şekilde aşşağı cekiyor. neyse böyle.

crucio demek istediğimi ben daha yazarken söylemiş.
  • fransızkalanadam  (02.06.14 22:17:49 ~ 22:19:34) 
Birinci sınıf en kolayıdır. İlk sınıf en yüksek tutarsın ki git gide azaldığında ortalama yüksek kalsın. Ekstra bir şey ikinci sınıfı birinci sınıfla aynı puana çeker. Ekstranın üzerine bir şeyler daha koyman laZım.


  • orhan tv  (02.06.14 22:37:02) 
Düzelir. İlk dönem ortalamam 1,23tü, seneyi 2 küsurla bitirdim. 3,2 ile mezun oldum. Seçmelileri kek derslerden al.


  • buff  (02.06.14 22:41:17) 
her sey senin azmine bagli. bi ark. 1.50 bile olmayan 1. siniftan sonra abandi 3.45 ile bitirdi. sana bagli bu isler


  • amorphous  (02.06.14 22:49:38) 
Daha bu sonuç final sonucudur, büt değildir. Gördüğüm kadarıyla finallere çalışmamışsın. Bu da demek oluyor ki bütlerde yardırabilirsin.

Ben 84 ile geçtiğim dersi harf notum değişsin diye 85 le geçmek için büt istedim ve yaptım. Kendine inanırsam yaparsın. Ortalaman da ne kadar düşükse o kadar kolay yükseltirsin aslında. Ortalaması 3.8 olan adamın halini düşün bir de. O ne yapsın garibim? Nasıl yükseltsin?
  • armagan  (02.06.14 23:28:01) 
0,5'den düşük değildir sanırım?


  • icim urperiyor  (03.06.14 00:07:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.