[]

İzmir merkez - Urla ulaşım

Merhaba arkadaşlar.
İzmir Basmane'den Urla'ya nasıl gidebilirim? En kolay şekilde.



 
basmane'den metroya bin göztepe istasyonuna(son durak galiba yeni duraklar açılmadıysa? ) git. oradan 970-986...fahrettin altay meydana giden bir otobüse bin. sonra meydandan urla minibüslerine bin

metroyla konak'a da gidebilir oradan da sahil yolunu kullanan otobüslerle de f.altay meydanına ulaşabilirsin.
  • eleutheiros  (02.06.14 19:01:27) 
Teşekkür ederim arkadaşlar. F.altay meydanına ulaşıp ordan minibüslerle gidicez. Kaç dakika sürüyor acaba bilginiz var mı?


  • lanetli caylak  (02.06.14 19:15:13) 
35-40 dk sürer. çok ıssız yollar :(


  • devilred  (02.06.14 19:17:19) 
Basmaneden Konak yönüne Dolmuşlar çalışıyor. Bir dolmuşa binin dolmuşlar dolu geçitorsa Konak yönüne giden otobüslere de binebilirsiniz.
Basmane garının içinde metro durağı var. Metroyu da kullanabilirsiniz.

Konak'dan 369 konak balçova otobüsüne binip Fahrettin Altay durağında ineceksiniz.

Oradan isterseniz dolmuşlara binin. Daha çabuk gidersiniz. Dolmuşların kalktığı yeri orada sorun tarif ederler. İndiğiniz durağın hemen arkasında kalıyor, bakınca göremezsiniz, merdivenle aşağı ineceksiniz.

İsterseniz 725 no'lu Urla otobüsüne de binebilirsiniz. O zaman aktarma merkezi nerede diye sorarsınız. 725 aktarma merkezinden kalkıyor.

Edi: Göztepe istasyonu çalışıyormuş. O zaman;
Basmane'den metroya binin. Göztepe'den F. Altay oradan Urla yaparsanız daha çabuk gidersiniz.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (02.06.14 19:25:30 ~ 19:31:49) 
@devilred @hayat aklini konusacak bir filozof üret
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

  • lanetli caylak  (02.06.14 19:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.