[]

öğrenci kaygıları

sınav kaygısı, gelecek kaygısı, iş bulma endişesi vs gibi kaygılara örnek verebilir misiniz?




 
Dönem uzatma.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (02.06.14 15:31:07) 
-erkekse askerlik (gitmek için doğru zamanı ayarlama kaygısı)
-gönül işleri
-gelecek sene burslar kesilir mi kesilmez mi kaygısı
-yabancı filmlerdeki gibi bir üniversite hayatı yaşayamama
-akbil de para kaldı mı kalmadı mı kaygısı
-kuponun son maçtan yatar mı yatmaz mı kaygısı
-proje ödevinin yetişmeme ihtimali kaygısı
-evde sevmediği insanlarla kalmak zorunda olduğundan ortaya çıkan ayrılıp başka bir yere mi gitsem yurda mı çıksam sınavlar da geliyor ne yapacağım şimdi kaygısı :)
-herkesten duyduğu iş hayatına atılınca kendine zaman ayıramıyorsun kendine zaman ayır sözlerine karşı kendine birşey katıp katamama , kattıklarının yeterli olup olmadığı kaygısı
-kısa yoldan zengin olmak için geliştirilen projelerin olup olmaması kaygısı
...


ya genelleme yapmadan örnekler üzerinden gittim.
her öğrenciye kaygısız günler dileyeyim o zaman.
  • arafa  (02.06.14 15:36:30 ~ 15:37:11) 
hala okuyormusun başlığı bilmiyorum ama olmuş açalı baya ama bence herkesin üniversitenin başında en korktuğu olay arkadaş ortamı yapamamak. ilk yıl en kötü ikinci yıl yaptın yaptın ondan sonra imkansız gibi bir şey oluyor. ben bu kaygıyı hor görmüyorum ama zira üniversite hayatında ortamsız ve arkadaşsız kalmak kadar kötü bir şey yok. başıma geldi ve muhtemelen böyle bitiricem ordan biliyorum. arkadaşlarımın baska üniversitelerde yaptıklarını gördükçe kafayı yemeye raddesine geliyorum, çünkü beinmkisi arkadaşsızlıktan hep evde takılmakla geçiyor. yüzde 99 ihtimallede böyle bitecek. hayat bazılarına ne yazık ki gülmüyor, bazılarınada muhteşeem bir gençlik yaşatıyor. böyle..


  • fransızkalanadam  (02.06.14 18:07:35 ~ 18:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.