[]

pull and bear dan ayakkabı alıpta memnun kalan var mı?

erkek için soruyorum, bazı ayakkabıları güzel gibi çünkü.

ayakkabı alıcamda ne alsam karar veremedim.
günlük kullanım için kotun şortun altına giyilebilecek bişi istiyorum

 
ayakkabıları genel olarak güzel oluyor bence. ama dayanıklılığı, kalitesi biraz sorunlu sanırım. ekim'de bir ayakkabı almıştım, aradan 5-6 ay geçti tabanı açıldı. değişimde/iadede vs. sorun çıkarmıyorlar ama dediğim gibi kalitesi konusunda şüpheli yaklaş biraz.


  • ein lied  (02.06.14 15:11:46) 
2 çift ayakkabı almıştım 2 sene önce. hafif, yazlık ayakkabılar. bayağı hor kullanmama rağmen hala bir şey olmadı. şu an biri ayağımda hatta.


  • sir gawain  (02.06.14 15:26:50 ~ 15:34:53) 
Erkek değilim ama 2 defa ayakkabı aldım sürekli giymeme raagmen hala sağlamlar


  • lilidance  (02.06.14 15:36:46) 
Bot almıştım gayet sağlamlardı


  • shejia  (02.06.14 15:53:22) 
aynen bana da çok muallak geliyolar.güel oxford tarzı ayakkabılar var ama ne kadar dayanıklı ve konforlu çok soru işareti var ayakkabı markası olmadığı için.


  • high hopes of the sozluk  (02.06.14 16:10:04) 
benim aldığım ayakkabılar bildiğin sağlam değildi. ama sağlam olduğu sürece insanlar ayakkabıların güzelmiş diyordu. (7-8 ay)


  • Ranchoddas  (02.06.14 16:26:46 ~ 16:27:16) 
Ayakkabısı sağlam pantolonu aldım 1 hafta içinde iki dizide yırtıldı sans meselesi resmen


  • ishak77  (02.06.14 16:32:41) 
pull&bear'dan bir şey alıp ta memnun olan yok. Sadece şekil olduklarını düşünüp haz duyanlar var. O yüzden ayakkabı alacaksan o işi yapandan al.


  • air  (02.06.14 16:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.