[]

Bir Linkedin hesabının ne zaman açıldığını öğrenmek

Linkedin hesabım yok öncelikle, sorum linkedin kullanıcılarına bir hesabın ne zaman açıldığını öğrenebiliyor musunuz?




 
Senin hesabın ise;

Privacy & Settings sayfasında, hemen isminin altında "member since: tarih" var. gününe kadar yazıyor orada.
  • kuja  (02.06.14 12:23:16) 
@kuja yok başkasının hesabı için


  • speedy  (02.06.14 12:24:09) 
hayır göremiyorsun başkalarının ne zaman hesap açtığını. ama tahmin edebilirsin.

linkedin profil url'lerinde kullanıcı id numarası yazıyor. misal senin kullanıcı id numaran 5000 (şu an milyonlarda sanırım kolay olsun diye ufak kullandım)

ve sen 5 ocak 2010'da üye oldun.

4500 id numaralı biri demek adam senden daha önce üye olmuş demek. az çok 2009 senesinin 2. yarısında üye olduğunu tahmin edebilirsin. ayni şekilde 5500 demek senden saha sonra üye olmuş demek.

başkalarının id numaraları ile tahmin yürütebilirsin. bir kaç arkadaşının ne zaman üye olduğuna bakar ve onların üye numaralarını referans aralığı olarak kullanır, çemberi daraltırsın.

biraz dedektiflik oluyor ama eheh. bir de gerçek numara vereyim, ID: 60000000 2010 başı gibi üye olan hesaplar. daha küçük numaralar 2010 öncesi ve daha büyükler sonrası.
  • kuja  (02.06.14 12:33:25 ~ 12:39:22) 
archive siteleri felan faydalı olabilip.


  • kveldulv  (02.06.14 13:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.