[]

Pinterest

Linkedin den sonra bir büyük soru işareti daha benim için.

nedir?
nasıl kullanılır?
olayı ne?
ne işe yarar?
kızlar teklif ediyor mu?

 
nedir? - fotograf filan yukleniyor
nasıl kullanılır? - board acip onlarin icini fotograflarla dolduracaksin
olayı ne? - olayi yemek tarifi paylasmak (saka saka, ama ben hep oyle gordum)
ne işe yarar? - fotograf-album paylasmak
kızlar teklif ediyor mu? - sitenin genelini hatunlar olusturuyormus
  • fakyoras  (02.06.14 11:35:15) 
* Bir nevi sanal ortam mantar panosu gibi. İlginizi çeken, ilersi için fikir oluştursun istediğiniz her şeyi "pin"leyebiliyorsunuz.
* Başka web sitelerinde görüp beğendiğiniz bir bağlantıyı linke tıklayıp pinleyebilirsiniz; ya da halihazırda başkasının pinlediği bi şeyi kendi panonuzda da olsun diye re-pinleyebilirsiniz.
* Aslında browser'ınızla senkronize kullanacağınız bookmark eklentilerinden çok da bi farkı yok gibi.
* Ama örneğin el işi/hobi/tamirat falan seven bir insansanız, kendinizle benzer ilgi alanlarına sahip kişilerin panolarını takip edebilirsiniz.
* Olaya sosyal bir yön katıyor evet, ama kimsenin kimseye bi şey teklif ettiğini sanmıyorum :)
  • the queen of naked kings  (02.06.14 12:10:10) 
benim için özeti:

ilgilendiğim bir alanda çok sayıda güzel fotoğraf barındıran site. bunları beğenip kendi sayfanda da görüntülüyorsun. orijinal şeyler oluyor ondan bakıyorum ben hep.

üye miyim: hayır.
  • kirazıseviyorum  (02.06.14 12:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.